BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDestici: Partiler 3 milyar liralık hazine yardımını bağışlasın----

Destici: Partiler 3 milyar liralık hazine yardımını bağışlasın

Destici: Partiler 3 milyar liralık hazine yardımını bağışlasın
06 Şubat 2023 - 18:25 www.finansgundem.com

BBP Genel Başkanı Destici, depremden etkilenenlere 'geçmiş olsun' dileklerini ileterek, "partilerin 3 milyar liralık bir hazine yardımı var. Benim önerim, bu yardımı deprem bölgelerine bağışlamaları yönünde olacaktır" dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nı (AFAD) ziyaret ederek burada açıklamalarda bulundu.

Destici, depremden etkilenenlere 'geçmiş olsun' dileklerini ileterek, deprem olduğu andan itibaren partilileri bölgeye yönlendirdiklerini söyledi. Büyük Birlik Partisi olarak parti genel merkezlerinde deprem koordinasyonu ve yardımlaşma merkezi oluşturduklarını söyleyen Destici, "Ayrıca depremden etkilenen 10 ilde de bu merkezleri oluşturduk, ilçelerde de oluşturma noktasında arkadaşlarımıza tavsiyelerde bulunduk. Türkiye genelinde de bir kampanya başlattık. Bu kampanyamızda da hem vatandaşlarımız hem de partililerimiz başta olmak üzere ayni ve nakdi yardım konuları, aynı zamanda kan bağışı konusunda da teşkilatlarımız büyük bir gayret içerisinde" dedi.

‘ÖNERİM BAĞIŞLAMALARI YÖNÜNDE’

Daha sonra siyasi partilere, hazineden yapılacak yardımları deprem bölgelerine bağışlamaları konusunda çağrı yapan Destici, "Gün beraberlik günü. Geçmişte yaşanan afetleri nasıl dayanışma içerisinde aştıysak yine iktidarı ile muhalefeti ile birlik ve beraberlik içerisinde aşacağız inşallah. Biraz erken olacak ama şunu da söyleyeyim; hazineden siyasi partilere bu sene 4,5 milyar lira yardım yapılıyor. 1,5 milyarı hesaplara yattı. Geri kalan 3 milyar liralık bir hazine yardımı var. Benim önerim, bu yardımı deprem bölgelerine bağışlamaları yönünde olacaktır" diye konuştu.

Deprem bölgesine 250 milyon TL nakdi yardım aktarıldı

 

Spor kulüplerinden depremzedeler için yardım kampanyası

 

Kahramanmaraş'ta 7,6'lık bir deprem daha...

 

Kahramanmaraş'ta 7,7 büyüklüğünde deprem

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)