BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDestici: Devletinin yanında duran hiç kimse terör örgütleriyle görüşemez----

Destici: Devletinin yanında duran hiç kimse terör örgütleriyle görüşemez

Destici: Devletinin yanında duran hiç kimse terör örgütleriyle görüşemez
10 Mayıs 2023 - 17:09 www.finansgundem.com

BBP Genel Başkanı Destici, ''Devletin varlığının yanında, ülkesinin bütünlüğünün yanında, kardeşliğinin yanında duran hiç kimse PKK başta olmak üzere terör örgütleriyle görüşemez, işbirliği yapamaz, yol yürüyemez" ifadelerini kullandı.

İstanbul Maltepe'deki Adnan Kahveci Bulvarı'nda vatandaşlara hitap eden Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, gençlerin ümitsizliğe kapılmaması, mutlu, huzurlu bir şekilde yaşayabilecekleri, istedikleri bir şekilde okuyabilecekleri, iş kurabilecekleri ve hayatlarını sağlıklı bir şekilde sürdürebilecekleri bir ülke için mücadele ettiklerini söyledi.

Türkiye'de yaşayanların farklı etnik köken, mezhep ve siyasi düşüncelere mensup olmasını bir zenginlik olarak gördüklerini vurgulayan Destici, parti olarak kimseyi mezhebi, etnik kimliği ve siyasi düşünceleri nedeniyle ayrı görmediklerini ifade etti.

Destici, terör örgütü PKK ile işbirliği yapanlara sert tepki gösterdiklerini belirterek şunları kaydetti:

"Herkes ittifak kurabilir, herkes işbirliği yapabilir ama bu devletin varlığının yanında, ülkesinin bütünlüğünün yanında, kardeşliğinin yanında duran hiç kimse PKK başta olmak üzere terör örgütleriyle görüşemez, iş birliği yapamaz, yol yürüyemez. Eğer bunu yapıyorsa o, onlara hizmet ediyor demektir. Bugün bizim karşı çıktığımız ve milleti uyardığımız nokta burasıdır. Bir cumhurbaşkanı adayı çıkar da Suriye'nin kuzeyinde bir başkası olacağına PYD yani PKK olsun derse, biz buna olmaz, yapamazsın deriz."

''ONLARIN KAZANMA ŞANSI YOK''

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dışında 2 adayın daha olduğuna işaret eden Destici "Ama gözüküyor ki onların kazanma şansı yok. Onlara oy verecek vatandaşlarımıza, özellikle, milliyetçi, ülkücü, vatansever, milletperver, Atatürkçü kardeşlerime de, vatandaşlarıma da diyorum ki; lütfen Cumhurbaşkanı'mızın oylarını bölmeyelim ve ilk turda Cumhurbaşkanı'mızı seçerek, emperyalistlerin eline fırsat vermeyelim. Çünkü onlar seçimi ikinci tura bırakıp ülkemizi bir kaosa, bir karışıklığa sürüklemek istiyorlar" diye konuştu.

Destici: Muharrem İnce milli bir duruş sergiledi

 

Erdoğan, Destici ile bir araya geldi

 

Destici: İYİ Parti’yi Cumhur İttifakı’na davet etmek etik olur