BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDerya Büyükuncu o parayla ne yapmış?----

Derya Büyükuncu o parayla ne yapmış?

Derya Büyükuncu o parayla ne yapmış?
26 Nisan 2014 - 16:35 www.finansgundem.com

Derya Büyükuncu'nun 'bağışlayacağım' dediği parayı nasıl değerlendirdiği ortaya çıktı

Derya Büyükuncu 2011 yılında Survivor birinci olmuş, final gecesindeki halk oylaması öncesi "500 bin liralık ödülü alırsam yarısını işitme engelli çocuklara bağışlayacağım" açıklamasını yapmıştı.
Büyükuncu şampiyonluğun ardından sözünü tutmadan Amerika'ya gitti. Telefonlarını değiştirdiği için Acun Medya yönetimi de Derya Büyükuncu'ya ulaşamadı.
Ünlü sporcuyu tatil için geldiği İstanbul'da bir alışveriş merkezinde gören muhabir "Söz verdiğiniz bağışı yapmadan neden kaçtınız?" diye sordu. Ancak yanıt alamadı.
Büyükuncu'nun Amerika'da bahçesinde yüzme havuzu bulunan bir villa aldığı ve yakın çevresine "Artık tatil dışında Türkiye'ye dönmem" dediği öğrenildi. Acun Medya avukatları Derya Büyükuncu'ya dava açmaya hazırlanıyor.                           
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SORGU12 Aralık 2014 15:08

    ILLAKI HER SEYIN ALTINDA BIR KOTULUK ARAYACAGIMIZA BAZI INSANLARIDA ORNEK ALSAKYA , NIYE BUKADAR SUPECI BIR TOPLUM OLDUK , ADAM CALISMIS KAZANMIS BUNU NASIL KAZANDIGINI NIYE VATANDASA ANLATSINKI ACUNA GELENEKADAR BASKALARINI SORGULAMAMIZ LAZIM DEYILMI

  • ali28 Haziran 2014 13:22

    Acun Derya büyük uncuya verdiği 500 bin tl nin peşinde olacağına..basit bir muhabirken bu kadar zengin nasıl oldu? kamu oyuna bir anlatıpta vatandaşı ikna etse daha iyi olur..