BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDerin Basitlik’ten yeni iki şarkı ‘Koş’ ve ‘Karanlıklar’----

Derin Basitlik’ten yeni iki şarkı ‘Koş’ ve ‘Karanlıklar’

Derin Basitlik’ten yeni iki şarkı ‘Koş’ ve ‘Karanlıklar’
06 Nisan 2020 - 16:14 www.finansgundem.com

Rock grubu Derin Basitlik yeni iki şarkısını OnAir Sahne’den yayınladı.

İzmirli grup Derin Basitlik ismini bir fizik kitabından alıyor. Kişisel yaşamlarının yanı sıra toplumsal durumların da yer aldığı şarkıları yer yer pop rock tınılarla bezeli.

Derin Basitlik, vokalde ve gitarda Barış Tosun, lead gitarda Hakan Tuna, bas gitarda Enes Koç, davulda Göktuğ Taşkaya olmak üzere dört müzisyenden oluşuyor. İlham aldıkları duyguları müzik aracılığıyla daha iyi bir dünya için etkileşim aracına dönüştürdüklerini ifade eden grup: “Sanatsal üretim devam ettiği sürece hem kendimiz hem de tüm dünya adına her şeyin daha güzel olacağını düşünüyoruz" diyor.

Derin Basitlik?

İzmir’de 2016 yılında kuruldu. Rock ağırlıklı çalışmaları ile tanınıyorlar. Cover yorumların yanında kendi besteleriyle de dikkat çekiyorlar.

Geride bıraktıkları 3 yılda kadroda birkaç değişiklik oldu. Grup kurulduğundan beri düzenli olarak çeşitli etkinliklerde, festivallerde ve barlarda sahneler almaya devam etti. İlk besteleri ‘Kukla’ 2018 yılı ilkbahar aylarında yayınlandı. Parça 10. Uluslararası Lions Kısa Film Yarışması’nda yer alan ‘Öteki Kimlik’ adlı kısa filmde sound track olarak yer aldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)