BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDerbi öncesi flaş Volkan gelişmesi!----

Derbi öncesi flaş Volkan gelişmesi!

Derbi öncesi flaş Volkan gelişmesi!
16 Ekim 2014 - 07:37 www.finansgundem.com

Kanarya’nın sakat kaptanları Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı

G.Saray-F.Bahçe derbisi için geri sayım sürürken Samandıra’dan kritik bir haber geldi. Derbiye üç gün kala F.Bahçe’nin iki önemli silahı Volkan Demirel ile Emre Belözoğlu’nun tedavi süreci tamamladı. Kanarya’nın iki kaptanı dünkü idmanın tamamında takımla çalıştı. Bu, iki futbolcunun da Arena’daki kritik maçta %100 oynamaya hazır duruma geldikleri anlamına geliyor.

MİLLİLER DE SAĞLAM DÖNDÜ

Milli Takım’dan Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Mehmet Topal, aktif dinlenmeye yönelik çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Millilerde sorun yok. Ancak Mehmet Topuz antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışırken, ikinci bölümde çalışmalarını takımdan ayrı tamamladı. Topuz’un derbide oynama şansı az. Egemen Korkmaz ve Moussa Sow, özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Milli takımlarından dönmeyen Bruno Alves ve Emmanuel Emenike ise antrenmanda yer almadı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)