BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDerbi coşkusu sokağa taştı----

Derbi coşkusu sokağa taştı

Derbi coşkusu sokağa taştı
25 Mayıs 2015 - 05:57 www.finansgundem.com

Süper Lig'in 33. haftasındaki derbi maçta Beşiktaş'ı 2-0 mağlup eden G.Saray'ın taraftarları bir adım daha yaklaştıkları şampiyonluğu coşkuyla kutladı

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasındaki derbi maçta Beşiktaş'ı 2-0 mağlup eden Galatasaray'ın taraftarları, galibiyeti coşkuyla kutladı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, karşılaşmanın oynandığı Türk Telekom Arena çevresinde meşaleler yakarken, havai fişekler atıldı. Şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet elde eden sarı-kırmızlı takımın taraftarları maçın ardından stat çıkışında duygularını dile getirdi. Taraftarlar, önemli bir galibiyet alarak şampiyonluk yarışında sona yaklaştıklarından dolayı mutlu olduklarını ifade etti.
 
Galatasaray taraftarı Taksim'de galibiyeti kutladı

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray derbi maçta, Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası sarı-kırmızılı taraftarlar Taksim'de toplanarak galibiyeti kutladı. Galatasaray şampiyonluk yolunda bu akşam önemli 3 puanı hanesine yazdırdı. Galatasaray'ın derbi maçtan 2-0 galip ayrılmasının ardından sarı-kırmızılı taraftarlar da Taksim Meydanı'nda toplantı. Tezahüratlar eşliğinde Taksim'de yürüyen yüzlerce Galatasaray taraftarı galibiyeti doyasıya kutladı. Taraftarlar yürüyüşün ardından dev Galatasaray bayrağı ile poz verdi.

Eskişehir'de olaylı derbi

Eskişehir'de yaklaşık 150 kadar Eskişehirspor taraftarı Galatasaray-Beşiktaş maçının oynandığı saatte sokaklarda yürüyerek takımları lehine tezahüratta bulundu. Eskişehirspor taraftarları, gördükleri Galatasaray forması giyen 2 kişiye saldırdı. Polis, olaylara karışan bir kadın Eskişehirspor taraftarını gözaltına aldı. Akşam saatlerinde toplanan Eskişehirspor taraftarları cadde ve sokaklarda 'En büyük Es Es' diye bağırarak yürüdü. Yolda karşılaştıkları Galatasaray ve Beşiktaş forması giyenlere tepki gösteren Eskişehirsporlu taraftarlar Porsuk Bulvarı'nda üzerlerinde Galatasaray forması olan 2 kişiye saldırdı. Araya giren polisler kalabalığı dağıttı. Eskişehirsporlu bir kadın taraftar da olayları kışkırttığı iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı. Eskişehirsporlu taraftarlar Galatasaray-Beşiktaş maçının bitimine kadar sokak ve caddelerde yürüyerek takımları lehinde tezahüratta bulunduktan sonra dağıldı.

Hakkari'de Galatasaray coşkusu

Spor Toto Süper Lig'de oynanan derbi maçta Galatasaray'ın sahasında Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etmesi Hakkari'de taraftarları sokağa döktü. Galatasaray'ın kendi evinde Beşiktaş'ı 2-0'lık skorla yenmesinin ardından maçın bitiş düdüğüyle birlikte Hakkari'de yüzlerce taraftar sokağa döküldü. Hakkari Kent merkezindeki Bulvar Caddesi'nde toplanan Galatasaraylı taraftarlar, havai fişek atıp araçlarla sevinç turları attı. Bazı taraftarlar ise caddeyi trafiğe kapatıp , galibiyeti kutladı. Yaklaşık 1 saat süren kutlamalarda bazı vatandaşlar balkonlarından taraftarlara destek verdi.

Muş'ta galibiyet sevinci

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etmesinin ardından Muş’ta da yüzlerce Galatasaray taraftarı sokaklara döküldü. Türk Telekom Arena'da oynanan maçta Galatasaray’ın şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puan alması, Muş’ta coşkuyla kutlandı. Maçın son düdüğünün çalmasının ardından sokağa dökülen yüzlerce sarı-kırmızılı taraftar hem derbi galibiyetini, hem de şampiyonluk yolunda alınan önemli 3 puanı yol kapatıp yürüyüşle kutladı. Sokaklarda araçlarla konvoylar yapan ve tezahüratlar eşliğinde yürüyen taraftarlar, İstasyon Caddesinden Dede Parkı’na kadar yürüyüş yaparak kutlama yaptı. Kutlamalardan sonra trafik akışı tekrar normale döndü.

Kahramanmaraş'ta derbi sevinci

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında kendi evinde Beşiktaş’ı 2-0 mağlup eden Galatasaray taraftarını sokağa döktü. Kahramanmaraşlı Galatasaray taraftarları galibiyet sevincini şehir merkezinde meşale yakarak ve takım marşlarını hep bir ağızdan söyleyerek kutladı. Bazı taraftarlar ise galibiyet sevincini Rabia işareti yaparak kutladı. Galatasaray’ın ezeli rakibi Beşiktaş’ı 2-0 mağlup etmesiyle Kahramanmaraşlı taraftarları ellerinde takımların bayraklarıyla şehrin en büyük caddesinin yer aldığı Trabzon Bulvarı'nda bir araya geldi. Islıklar ve meşaleler eşliğinde takımlarının sevincine ortak olan Galatasaraylılar, eğlencelerinin ardından araç konvoyu düzenledi. Polis yaşanabilecek olumsuzluklara karşı geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. Kutlamalar düzenlenen konvoyun ardından sona erdi.

Kocaeli'de taraftarlar sokağa döküldü

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan ve Galatasaray’ın 2-0 kazanarak şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde ettiği maçın sevinci Kocaeli’yi de sokaklara döktü. Tüm Türkiye’nin sonucunu merakla beklediği dev derbide kazanan Galatasaray olunca Kocaeli’de derbiyi izleyen Galatasaraylı taraftarlar galibiyeti sokaklarda coşku ile kutladı. Kocaeli’deki tüm kafeleri tıklım tıklım dolduran sarı-kırmızılı taraftarlar Yasin ve Sneijder’in gollerinde büyük sevinç yaşadı. 90 dakika sonrasında Beşiktaş’ı 2-0 yenerek gülen taraf olan Galatasaray’ın taraftarları, Kocaeli kent merkezinde sloganlar atarak erken şampiyonluk kutlamaları yaptı.

Erzurum'da galibiyet coşkusu

Spor Toto Süper Lig'in 33. Haftasında TT Arena'da Galatasaray konuk ettiği Beşiktaşı’ı 2-0 yenmesinin ardından Cimbomlular sokağa çıktı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, galibiyet sevincini coşkuyla kutladı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte, Erzurum'un en işlek caddelerinden olan Cumhuriyet Caddesi üzerinde toplanan Galatasaray taraftarı, ellerinde Galatasaray bayrakları ile galibiyet sevincini doyasıya yaşadı. Tezahüratlarda bulunan futbolseverlere, araçlarıyla yoldan geçenler de eşlik etti. Bazı sarı-kırmızılı taraftarlar ise cep telefonlarıyla selfie çekti. Cumhuriyet Caddesini trafiğe kapatan Sarı Kırmızılı taraftarlar uzun süre ‘Şampiyon Cimbom’ sloganları atarak şampiyonluk yarışındaki güçlü rakipleri Beşiktaş’ı 2-0 yenmenin mutluluğunu yaşadı.

Kars'ta taraftarlar sokağa döküldü

Galatasaray'ın Beşiktaşı’ı 2-0 mağlup etmesinin sarı-kırmızılı taraftarlar şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı. Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Türk Telekom Arena'daki derbi mücadelesinde Beşiktaş'ı 2-0 mağlup eden Galatasaray'da sarı-kırmızılı taraftarlar büyük coşku yaşadı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Kars’ın işlek caddelerinden olan Faikbey Caddesi üzerinde bulunan At Heykeli önüne koşan taraftarlar, ellerinde Galatasaray bayrakları ile galibiyet sevincini doyasıya yaşadı. Şampiyonluk tezahüratlarıyla büyük sevinç yaşayan futbol severlere, araçlarıyla yoldan geçenler de eşlik etti. Bazı sarı-kırmızılı taraftarlar ise cep telefonlarıyla selfie çekti. Faikbey Caddesi’ni trafiğe kapatan sarı-kırmızılı taraftarlar uzun süre ‘Şampiyon Cim-Bom’ sloganları atarak şimdiden şampiyonluk havasına girdiler.

Bitlis'te galibiyet sevinci

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray, derbi maçta Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Bitlis'te sarı-kırmızılı taraftarlar sokaklara döküldü. Türk Telekom Arena'da oynanan maçta Galatasaray’ın şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puan alması, Bitlis'te coşkuyla kutlandı. Maçın son düdüğünün çalmasının ardından sokağa dökülen yüzlerce sarı-kırmızılı taraftar hem derbi galibiyetini, hem de şampiyonluk yolunda alınan önemli 3 puanı kutladı. Sokaklarda araçlarla konvoylar yapan ve tezahüratlar eşliğinde yürüyen taraftarlar, çarşı merkezinde uzun turlar attı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)