BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDeprem Danimarka'da kaydedildi----

Deprem Danimarka'da kaydedildi

Deprem Danimarka'da kaydedildi
06 Şubat 2023 - 15:52 www.finansgundem.com

Türkiye, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili vuran 7.7 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Sismolog Tine Larse, Türkiye'deki şiddetli depremlerin Danimarka ve Grönland'daki sismograflarda açıkça kaydedildiğini dile getirdi


Türkiye güne Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremle uyandı. Kahramanmaraş'taki depremin ardından Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde ise 6,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Meydana gelen depremler, Türkiye'nin en az 10 ilinde hissedilirken, Suriye, Lübnan ve İsrail'de depremi hissetti. Son olarak saat 13.24'te merkez üssü Kahramanmaraş'ın Gözpınar ilçesinde 7,5 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık olarak kaydedilen 7.7 büyüklüğündeki depremin sarsıntılarının Grönland'a kadar uzandığı bildirildi.

Tüm yaşananların ardından AFP'ye konuşan Sismolog Tine Larse, "Türkiye'deki büyük depremler, Danimarka ve Grönland'daki sismograflarda açıkça kaydedildi" dedi.

Danimarka ve Grönland Jeoloji Araştırma Merkezi'nden Larse, Türkiye'de en az 10 ilde şiddetli bir şekilde hissedilen depremin sarsıntılarının Grönland kadar uzakta kaydedildiğini belirtti. (Habertürk)

Tatar: Olağanüstü bir gün yaşıyoruz

 

AK Parti Milletvekili ve ailesi enkaz altında!

 

Kahramanmaraş depreminin yer altındaki ürkütücü sesini kaydetti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)