BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDennis fırtınasında 1 kişi hayatını kaybetti----

Dennis fırtınasında 1 kişi hayatını kaybetti

Dennis fırtınasında 1 kişi hayatını kaybetti
15 Şubat 2020 - 20:54 www.finansgundem.com

İngiltere’yi bu kış etkisi altına alan ve 'Dennis' adı verilen dördüncü fırtınada 1 kişi yaşamını yitirirken, ulaşımda büyük aksamalar yaşanıyor. Fırtına nedeniyle birçok okul da eğitime bir hafta ara verdi.

Zorlu hava koşullarının etkili olduğu İngiltere’de yetkililer, sert hava koşulları ve sel baskınlarıyla ikinci kez karşı karşıya kaldıklarını ve ordunun kuzey İngiltere sakinlerine yardım etmek için konuşlandırıldığını açıkladı.

İngiltere Ulusal Meteoroloji Ofisi (MET), ülkenin çoğunu kapsayan bir dizi hava durumu uyarısı yayınlarken, hava yolları Londra ve diğer Birleşik Krallık havalimanlarından yüzlerce planlı uçuşu iptal etti. Ülkedeki çoğu okul eğitime bir hafta ara verdi.

Bir kişinin cesedine ulaşıldı

Güneydoğu İngiltere kıyılarında cumartesi günü yapılan kapsamlı aramanın ardından kuvvetli dalgaların hakim olduğu denizde bir kişinin cesedine ulaşıldı. Yerel sahil güvenlik görevlisi sözcüsü, cesedin Kraliyet Ulusal Cankurtaran Enstitüsü'nden bir cankurtaran tarafından bulunduğunu ve kıyıya çıkarıldığını aktardı.

ABD Ulusal Hava Durumu Servisi'nin Okyanus Tahmin Merkezi'nin cumartesi günü aktardığı verileri göre, saate 92 deniz mili hızla ve 30 fit yüksekliğe ulaşabilen dalgaları Kuzey Atlantik'te etkisini gösteriyor.

Geçen hafta Avrupa’nın büyük bir bölümde etkili olan Ciara fırtınasında, ikisi İngiltere'de olmak üzere Avrupa çapında sekiz kişinin hayatını kaybetmişti.

Avrupa'da yaşamı durduran fırtına rekor da getirdi

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)