BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDenizli'de halk geceyi sokakta geçirdi----

Denizli'de halk geceyi sokakta geçirdi

Denizli'de halk geceyi sokakta geçirdi
21 Mart 2019 - 06:31 www.finansgundem.com

Acıpayam ilçesinde meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremin ardından, en çok hasarın görüldüğü Uçan mahallesi başta olmak üzere birçok mahallede halk geceyi sokakta geçirdi

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremin ardından yıkılan ve hasar gören evlerine girmeye korkan vatandaşlar, soğuk havaya rağmen eşyaları için nöbet tutuyor.

Özellikle 15 evin yıkılmasıyla depremden en çok zarar gören mahallelerden Uçarı'da, vatandaşlar evlerine girmeye korkuyor.

Bölgede Kızılay'ın kumanya dağıtımı sürerken, AFAD ekipleri de evleri yıkılan ve hasar gören vatandaşlar için çadır kurulumu gerçekleştirdi. Çadırlara şuan itibariyle girmeyen vatandaşlar, evlerinin önünde nöbet tutuyor, soğuk havadan korunmak için de ateş yakarak ısınmaya çalışıyor.

Diğer yandan bölgedeki artçı sarsıntılar akşam saatlerinde de sürdü. Sabah saatlerinde 5.5 büyüklüğündeki depremin haricinde akşam 22.03 itibariyle gün içerisinde 175 artçı deprem kaydedildi. Bu depremlerden bazılarının şiddeti 4'ün üzerinde gerçekleşirken, her artçı deprem, bölge halkının endişesini sürdürmeye devam ettiriyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)