BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDenizli: Üç ya da beş yılda bir yaşanabilecek bir maç----

Denizli: Üç ya da beş yılda bir yaşanabilecek bir maç

Denizli: Üç ya da beş yılda bir yaşanabilecek bir maç
11 Aralık 2018 - 02:04 www.finansgundem.com

Kasımpaşa Teknik Direktörü Denizli, 2 penaltı kaçırdıkları ve 3-0 mağlup oldukları Kayserispor maçının ardından açıklamalarda bulundu

Spor Toto Süper Lig'in flaş ekibi Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Kayserispor'a 3-0 mağlup oldu. İki penaltının kaçtığı ve bir topun direkten döndüğü Kasımpaşa'da teknik direktör Mustafa Denizli maç sonrasında açıklamalar yaptı. Denizli'nin açıklamaları şu şekilde:

"Nasıl değerlendireyim. Böyle maçlardan sonra değerlendirme yapmak hakikaten çok zor. 3 yılda 5 yılda yaşanabilecek maç ancak yaptığımız sporun futbol olduğunu unutmamak lazım. Eksik yaptıklarımız tabii ki oldu, özellikle son bölümde ama oyunun 1. dakikasından son dakikaya kadar devamlı oyunun içerisinde kalmaya çalışan, üretmeye çalışan bir takımdık.

Futbolcularımın eleştirilecek yanları tabii ki var ama 90 dakika mücadele ettiler, çabaladılar, ürettiler. Ama postacı kapıyı 2 dakika çalar. Seyircilere keyif vermeye çalıştık. Keyiflenince sevineceğiz diye bir şey olmuyor. Penaltılar, yer topları, hava topları... Oyunun psikolojisi içerisinde yakalarsan, maçta iki defa kötü yakalandık. Bu maça kendini kaptırmaktan, kontrolü kaybetmekten kaynaklanıyor.

Bizim bu kadar kaçıracağımızı tahmin edemezdim. Penaltı konusuna gelince futbolculara güvensizliğimi asla hissettirmem, bundan sonra da asla hissettirmem. Penaltı atmak kolay iş değil ancak bundan sonra değerlendirme olacak. Mesaj geldi.

Başka söyleyecek bir şey yok, karşımızda iyi bir rakip vardı, yeni hocalarıyla başka bir heyecanla, can havliyle oynadılar. Kayseri'yi tebrik ediyorum.

Hatalar oldu ama içeride girip 'Ne yaptınız? Pozisyon üretmediniz' demek yerine daha farklı konuştuk.

Yıllarca penaltı attım, ne kadar zor olduğunu bilirim. Penaltı kaçıranlardan biri ligin gol kralı, diğeri de takımın en kaliteli oyuncularından. Varsa bir hatamız, değiştirebiliriz."

BASIN TOPLANTISI

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında görüşlerini aktaran Denizli, nadir görülecek bir maç oynadıklarını belirterek, "Böyle bir maçtan sonra 3-0 kaybeden takımın hocası olarak bazı şeyler söylemek çok zor. Neticede 15 yaşından beri bu sporun içindeyim. Olmadı. Olmayınca olmuyor. Çok istedik, ürettik ve kaçırdık. Hatalarıyla ve sevaplarıyla izleyenler için çok keyfili 90 dakika oldu. Postacı kapıyı 2 defa çalar. Bize de 2 defa çaldı. Olmadı" ifadelerini kullandı.

Futbolda şans faktörünün önemine değinen Mustafa Denizli, "Kayserispor'un attığı penaltıda Ramazan doğru yere uzandı ama top çarptı ve gol oldu. İkinci golde uzaklaştırmak istediğimiz top kendi futbolcumuza çarpıp, rakip oyuncunun önüne düştü. Son golde ise yakalandık. Yerden, havadan ve penaltıdan vurduk olmadı. Olmayınca, tersi olabiliyor." değerlendirmesinde bulundu.

Karşılaşmada Diagne ve Trezeguet ile 2 penaltı kaçırmalarını değerlendiren Denizli, "Önlem alma ve çalışma zamanı geldi. Değerlendireceğiz. Diagne, ligin uzak ara gol kralı. Trezeguet de takımın en kaliteli oyuncularından. Bazı şeyleri zaman içinde gözden geçirmekte fayda var." şeklinde görüş belirtti.

Kayserispor'un kaliteli oyunculara sahip olduğunu ve teknik direktör değişikliği yaşadığını aktaran deneyimli teknik adam, "Hikmet (Karaman) hoca, uzun süre beraber çalıştığım insanlardan birisi. Onun için iyi oldu ama o keyfi biz yaşayamadık" diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)