BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringDenizFactoring'den bir ilk: Deniz’e Çek Gönder----

DenizFactoring'den bir ilk: Deniz’e Çek Gönder

DenizFactoring'den bir ilk: Deniz’e Çek Gönder
26 Ekim 2017 - 11:08 www.finansgundem.com

DenizFactoring, “Deniz’e Çek Gönder” isimli faktoring işlemlerini cebe taşıyan mobil uygulamasını hayata geçirdi

Kurum hizmete aldığı, cepten ve tabletten erişim imkanı sunan “Deniz’e Çek Gönder” uygulaması ile faktoring işlemlerini dijital platform üzerinden çok daha hızlı hale getiriyor. Uygulama ile çekin vadesini beklemeden, finansmana erişim rahatlıkla gerçekleştirilebiliyor.

Söz konusu uygulamayı indirerek başvuruda bulunmak için; işleme ait çekin kare kodu uygulamaya okutulabiliyor ya da fotoğrafı uygulamaya yüklenerek form doldurulabiliyor. Başvuru sonucu ise kısa sürede belli oluyor. “Deniz'e Çek Gönder” ile aynı zamanda en yakın DenizBank şubeleri görüntülenirken, adres tarifi alınabiliyor ve kolayca finansmana ulaşılabiliyor. 

“Müşterilerimiz finansman ihtiyaçlarını hızlı, güvenli ve rahatça karşılayabiliyorlar” 

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan DenizFactoring Genel Müdürü Alpertunga Emecan şunları söyledi; “DenizFactoring olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını yakından takip ediyor, yenilikçi uygulamalarımızla sektörümüzde ilkleri gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Bizim bir idealimiz var; kurumumuzu var eden müşterilerimize sunduğumuz hizmet kalitesini her gün biraz daha yukarı taşımak. Bu anlayışla, dijitalin sunduğu imkanları müşterilerimizle buluşturarak, faktoring işlemlerini rahatça, güvenle yapabilmelerini arzu ediyoruz. Hizmete aldığımız “Deniz’e Çek Gönder” uygulaması ile kullanıcılar, artık vade beklemeksizin, zaman ve mekandan bağımsız olarak çekleriyle ilgili işlemlerini hızlıca yapabiliyor ve DenizBank şubelerinden finansmana erişebiliyorlar. Bu yöndeki yenilikçi çalışmalarımız artarak sürecek.” 

Uygulama Apple Store ve Google Play Store üzerinden indirilebiliyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)