BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDenizBank'tan teknoloji yatırımcısına yeni hizmet----

DenizBank'tan teknoloji yatırımcısına yeni hizmet

DenizBank'tan teknoloji yatırımcısına yeni hizmet
04 Nisan 2019 - 13:52 www.finansgundem.com

DenizBank Yatırım Hizmetleri Grubu, ALGOLAB ile robot teknolojisini yatırımcının hizmetine sundu

DenizBank Yatırım Hizmetleri Grubu, Algoritmik İşlemler için yatırımcılara tek mecra üzerinden tüm yatırım ürünlerine otomatik işlem emri verebilecekleri ALGOLAB platformunu hizmete aldı. 

Müşteriler kolay ve güvenli bir şekilde www.algolab.com.tr sitesi üzerinden zaman kaybetmeden yatırım fikirlerini tasarlayabilecek veya kendisine hazır olarak sunulacak stratejileri test ederek diledikleri takdirde yatırım hesaplarında otomatik işlem yapması için talimat verebilecekler. 

AçıkDeniz internet bankacılığı veya üye olarak giriş yapılabilecek platformda ‘Hazır Stratejiler’, ‘Sürükle Bırak’ ya da ‘Kodlama Editörü’nü kullanarak arzu edilen algoritma tercihe göre oluşturulabilecek. Yatırım konusunda tecrübesi bulunmayan kişilerden, bu alanda derin deneyime sahip yatırımcılara kadar geniş yelpazede herkesin platformu olarak hizmet verecek ALGOLAB kullanıcı dostu ara yüzüyle işlemlerin rahatlıkla yapılmasını sağlıyor. 

“Robot teknoloji sayesinde müşterilerimizin hizmet ve servislere ulaşım hızı artıyor” 

Müşterilerinin Deniz Yatırım hesapları ile Borsa İstanbul pay senetleri ve vadeli işlemler piyasasına emir iletimi yapabilecekleri web tabanlı bir platform sunduklarını belirten Özel Bankacılık ve Yatırım Grubu Genel Müdür Yardımcısı C.Cem Önenç şunları söyledi; “DenizBank Yatırım Hizmetleri Grubu’nun bilgi birikimi ve bankamızın Dijital Bankacılık İnovasyon Yönetimi iş birliğinde oluşturduğumuz, müşterilerimiz için basit, kolay ve uygulanabilir yatırım stratejileri sunacak ALGOLAB’i hizmete almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Birçok hizmetimizi robot gücüne dönüştürdüğümüzde yapılan hataların azaldığını, hizmet kalitemizin yükseldiğini ve müşterilerimizin bu yöndeki servislere daha hızlı ve nitelikli bir şekilde eriştiğini gözlemliyoruz. ALGOLAB ile yatırım işlemlerini, müşterimizin cebine taşıdık ve işlem süresini sadece dakikalara indirdik. Herkese hitap edecek, yatırım işlemlerinde karar vermelerini kolaylaştıracak yeni platformumuz ile yatırımların tümüyle robotize edilmesine imkan sağlıyoruz. The Banker’in her yıl dünyanın dört bir yanından gelen başvurular ile gerçekleştirdiği ve o yılın en iyi teknoloji projelerini ödüllendirdiği programı ‘The Banker: Yılın Teknoloji Projeleri’ ödüllerinde ‘İşlem Platformu’ kategorisinde ALGOLAB ile ödül kazandık. Tüm işlemlerin web üzerinden yapılabileceği ALGOLAB platformu ile yatırımda yepyeni bir dönemin kapısını aralıyoruz”. 

Ödüllü platform nasıl işliyor? 

AçıkDeniz internet bankacılığı veya üye olarak kullanıcı bilgileri ile giriş yapılan sistemde ‘Hazır Stratejiler’, ‘Sürükle Bırak’ veya ‘Kodlama Editörü’ kullanılarak tercih edilen algoritma oluşturulabilecek. Oluşturulan algoritmalar ‘Stratejilerim’ menüsünde yer alırken, aktif ve pasif stratejiler olarak görüntülenen algoritmalarda geriye dönük test yapılabilecek, canlı veya gerçek ortamda çalıştırılabilecek. Portföyüm menüsünden Deniz Yatırım hesabı birebir takip edilebilecek. Algoritma işlemleri demo ya da gerçek ayrımı olmaksızın ‘Algo İşlemlerim’ sekmesinde görülürken, aynı zamanda gerçek ortama iletilen emirler hisse veya viop işlem durumuna göre ayrıca gösterilecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)