BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDenizbank'tan KOBİ'lere Ramazan fırsatı ----

Denizbank'tan KOBİ'lere Ramazan fırsatı

Denizbank'tan KOBİ'lere Ramazan fırsatı
26 Haziran 2015 - 11:22 www.finansgundem.com

DenizBank, İşletme Kart’ın ayrıcalıklarını ve özel Ramazan tarifesini KOBİ’lerin hizmetine sundu

DenizBank, KOBİ’lere yönelik finansal çözümler geliştirmeye Ramazan ayında da devam ediyor. Bu kapsamda 18 Haziran – 16 Temmuz tarihleri arasında 19:30- 23:00 saatleri içinde İşletme Kart’la tek seferde yapılacak 50 TL üzeri restoran /fast food harcamalarında %30 indirim hakkı elde ediliyor. Kampanyada aynı gün içerisinde aynı restoranda yapılan harcamalardan her birine %30 indirim hakkı verilirken; söz konusu dönemde toplamda 200 TL’ye kadar indirim kazanılabiliyor.

Bunun yanında 30 Haziran tarihine kadar tek seferde yapılacak 100 TL üzeri gıda sektörü harcamalarında da geçerli olacak kampanya ile aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların her birine 5 taksit avantajı sağlanıyor. İşletme ve Oda Kart sahiplerinin yararlanabildiği kampanyaya katılım için müşterilerin harcamadan önce “GIDA” yazıp 3280’e SMS göndermeleri yeterli oluyor.

Esnafa tasarruf ettiren tarife: KOBİ Ramazan Tarifesi

DenizBank İşletme Kartı ile sunduğu bu imkânların yanı sıra her bankacılık işlemi için ayrı ücret ödeyen esnafın yüzünü güldürecek KOBİ Ramazan İşlem Tarifesi’ni de hayata geçiriyor. Ramazan ayına özel bu tarife ile esnaf ücret avantajı, hesap yönetim ücreti muafiyeti ve iki ay boyunca günlük bankacılık işlemlerini yaparken tasarruf imkanından faydalanabiliyor. 111 TL bedel ile 20 Temmuz’a kadar satışta olacak tarifenin sunduğu avantajlar, alındığı tarihten itibaren 2 ay boyunca geçerli olacak. Tarifeye DenizBank şubeleri, KOBİ Ümit İletişim Merkezi ve AçıkDeniz İnternet Bankacılığı kanallarından başvurulabiliyor.  

“Esnaf ve KOBİ’lerimizin yüzünü Ramazan ayında da güldürüyoruz”

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan DenizBank KOBİ Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Burak Koçak, yeni kampanyaları ve İşletme Kart avantajları ile esnafa Ramazan ayında çok yönlü avantajlar sunduklarının altını çizdi. Koçak, “Müşterilerimizin iş süreçlerine katkıda bulunmak, hızlı ve kolay finansal çözümleri kendilerine ulaştırmak anlamında KOBİ’lerin ihtiyaçlarını yakından takip ediyoruz. Esnaf ve KOBİ’lerimizin önemli bir sorunu olan maliyetlerini asgari seviyelere indirecekleri ürün ve hizmetleri sunabilmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyor, farklı finansal çözümlerle destek olmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi Ramazan ayında da düzenlediğimiz kampanyalar ile esnafımıza bolluk, bereketi getiriyoruz. 11 ayın sultanına özel Ramazan KOBİ tarifemiz ile esnafımıza tasarruf imkânı sağlarken, İşletme Kartımızla iftar yemeklerinde %30 indirim avantajı sunuyoruz. Ramazan gibi özel bir ayda esnafımıza destek olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)