BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDenizBank'tan KOBİ'lere "emeklilik" fırsatı----

DenizBank'tan KOBİ'lere "emeklilik" fırsatı

DenizBank'tan KOBİ'lere emeklilik fırsatı
19 Kasım 2015 - 10:46 www.finansgundem.com

DenizBank, SGK prim borcunu ödeyerek emekli olmak isteyen KOBİ'ye destek oluyor

DenizBank, Midi KOBİ işlem tarifesi kapsamında "Emekli KOBİ fırsatları" konsepti ile paylaştığı kredi kampanyası ile yüzde 1,32 faiz oranlı krediyi esnafa sunarken hem SGK prim borcunu ödeyerek emekli olmak isteyen KOBİ'ye destek oluyor hem de emekli KOBİ'lerin ticari ihtiyaçlarını karşılıyor.

Emekli maaşını DenizBank'tan alan veya maaş alımını DenizBank'a devreden esnafın yararlanacağı bu avantajlı krediye, DenizBank şubeleri, ESNAFE boşluk TCKN yazıp 3280'e SMS göndererek, Açıkdeniz internet bankacılığı, Açıkdeniz ATM'leri ve Kobideniz Facebook hesabı üzerinden başvurulabiliyor.  

Kampanya ile ayrıca her bankacılık işlemi için ayrı ayrı ücret ödemekten bunalan esnafa günlük bankacılık işlemlerini içeren ve bankacılık işlem türü ile sıklığına göre farklılaşan Midi KOBİ işlem tarifesinden faydalanma avantajı da sağlanıyor.

Kampanyaya ilişkin değerlendirmede bulunan DenizBank KOBİ Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Burak Koçak, sundukları yenilikçi uygulamanın esnafın yüzünü güldüreceğine inandıklarını belirtti.

Koçak,"DenizBank olarak KOBİ'lerimizin her türlü ihtiyacını yakından takip etmeye ve beklentilerinin ötesinde hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu yöndeki gayretlerimiz ile özel sektör bankaları arasındaki öncü konumumuzu sürdürüyoruz. Son kampanyamız ile emekli olmak için kredi ihtiyacı olan KOBİ müşterilerimize yüzde 1,32 faiz oranı ve 36 aya varan vade ile kredi kullanma imkanı sağlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Emekli KOBİ'lerin de kampanya kapsamında ticari ihtiyaçlarını avantajlı bir şekilde karşıladıklarını belirten Koçak, "Emekli olmak isteyen ve emekli olan esnafımıza sunduğumuz bu ayrıcalıklı fırsatlar ile daha çok esnafımızın bankamızın avantajlı hizmetlerinden yararlanmasını hedefliyoruz" dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)