BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDenizbank’tan ışık hızında para transferi dönemi----

Denizbank’tan ışık hızında para transferi dönemi

Denizbank’tan ışık hızında para transferi dönemi
18 Kasım 2020 - 15:10 www.finansgundem.com

DenizBank’ta, FAST Sistemi kapsamında, IBAN bilgisi gerektirmeden Kolay Adres bilgileri ile 7 gün 24 saat Türk Lirası para transferi dönemi başlıyor.

DenizBank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın 18 Aralık’tan itibaren pilot uygulamasına başlayacağı FAST Sistemi (Fonların Anlık ve Sürekli Transferi) kapsamında, tanımlanacak Kolay Adres bilgileri ile 7 gün 24 saat ışık hızında para transferi imkanı sağlıyor.

Müşteriler, DenizBank dijital kanalları üzerinden Kolay Adres tanımlamalarını yaparak IBAN numarasına ihtiyaç duymaksızın, telefon numarası, e-posta veya TCKN gibi hatırlanması kolay bilgilerini kullanarak Türk Lirası para transferlerini diledikleri zaman rahatça ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilecekler.

KOLAY ADRES BİLGİLERİ İLE HIZLI PARA TRANSFERİ

DenizBank olarak Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın başlattığı FAST (Fonların Anlık ve Sürekli Transferi) Sistemi’ne katılım sağlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirten DenizBank Şube ve Merkezi Operasyonlar Grubu Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özel konuya ilişkin şöyle konuştu; “Dijitalleşme fiziksel cihazları ve ortamları devre dışı bırakırken, her geçen gün yeni uygulama ve hizmetleri de hayatımıza sokuyor. Hepimiz için kolay, hızlı ve güvenli işlem yapabilmek, bunu da dilediğimiz zaman gerçekleştirmek önceliklerimiz arasındadır. FAST sistemi ile müşterilerimiz IBAN numarasını hatırlamaya gerek duymadan, DenizBank’ın tüm dijital kanalları, şubeleri ve ATM’leri üzerinden tanımlayabilecekleri Kolay Adres bilgileri ile hızlı para transferlerini yapabilecekler. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını odağına alan, günlük hayatlarını kolaylaştıran uygulama ve hizmetleri bankamız çatısı altında sunmaya devam edeceğiz."

Avrupa'da enflasyon eksi seyrine devam

Avrupa bankaları üçüncü çeyrekte ABD’li rakiplerini solladı

2021’de öne çıkacak 10 ekonomi trendi

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)