BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisDenizbankla sokaktan zirveye… İşte Pruva’nın hikayesi----

Denizbankla sokaktan zirveye… İşte Pruva’nın hikayesi

Denizbankla sokaktan zirveye… İşte Pruva’nın hikayesi
15 Şubat 2022 - 17:10 www.finansgundem.com

Denizbank CEO’su Hakan Ateş, pandemide soğuk altında titreyen, aç susuz dolaşan, Alman çoban sokak köpeğine sahip çıkmış. Genel Müdürlük'te özgürce gezen Pruva’nın hikayesi, EBRD heyetinin büyük ilgisini çekti…

FINANSGUNDEM.COM

Türk finans dünyasının yakından tanıdığı, kuvvetli ilişkilerin kurulduğu Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası EBRD’nin Denizbank ziyareti, sürdürülebilirlik projeleri adına, işbirliği yapılan kurumlar adına, önemli bir zirveydi.

Hakan Ateş’in ev sahipliğinde samimi geçen buluşmanın büyük sürprizi ise, çok sıcak, çok insani, çok kıskanılacak, çok alkışlanacak bir ‘sahiplenme’yi de gün yüzüne taşıdı.

Sanatçı ruhlu olduğu kadar hayvan sever yanıyla da öne çıkan Ateş’in, bir sokak köpeğine gösterdiği sevgi, kaderin aç susuz soğuk yolculuğunu Denizbank’ın bahçesinde sonlandırdığı ortaya çıktı.

Salgın günlerinde, ayazda, karda, yağmurda, bir dilim ekmek uğruna, cılız bedeniyle bir sağa bir sola savrulurken, sığınacak limanı, kapılarını açan Denizciler’de bulan sokak köpeğinin hayatı, o gün yeni bir yolculuğa başladı. Derler ya ‘talih güldü’ diye! İşte 'personelin sevgilisi' Pruva için tam anlamıyla öyle.

Genel Müdürlüğün bahçesinde, koridorlarında, özgürce, keyifle dolaşan, artık güven içinde yaşayan Denizbanklı Pruva bugün, EBRD Birinci Başkan Yardımcısı Jürgen Rigterink ile tanıştı.

İşte Avrupa’nın kapılarını açan tanışmanın hikayesi…

SICAK BİR ORTAMDA EBRD-DENİZBANK ZİRVESİ

Gelişmeleri yerinde gözlemlemek ve kredi ilişkisi içinde oldukları şirketlerle bire bir temaslar yapmak amacıyla ülkemize gelen EBRD heyeti bugün Mecidiyeköy sınırlarındaydı. Denizbank Genel Müdürlüğü’nü ziyaret eden Jürgen Rigterink, Bankanın CEO’su Hakan Ateş ile görüştü. Makroekonomik ve parasal durumlar ile bankacılık sektörüne etkisi masadaydı. Ateş, sürdürülebilirliği öne çıkartan projelere destek vermeyi önceliklendirdiği bilenen EBRD Birinci Başkan Yardımcısı Rigterink’i sıcak ve samimi bir ortamda ağırladı.

Toplantı bitti, ayrılık zamanı geldi. Rigterink gayet memnun bir şekilde Denizbank sularından çıkmaya hazırlanırken, gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Banka içinde özgürce dolaşan köpeği gören EBRD’li konuğun merakını Hakan Ateş giderdi.

NASIL DENİZBANKLI OLDU?

Ateş, salgın günlerinde o dondurucu havalarda Denizbank’ın bahçesine gelmeye başlayan ve sonra da aralarına aldıkları Alman çoban sokak köpeğini anlattı. “Pruva” ismini verdiğini söyledi. İşin en esprili yanlarından biri de köpeğin yaka kartı takmasıydı. Yani “Bizden biri” olmasının kanıtı. Rigterink hikayesini heyecanla dinlediği Pruva ile bir fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Hatıra pozuna Hakan Ateş de eşlik etti.

Bu sahneyle Denizci Pruva’nın EBRD ile dostluğu da kayıtlara geçti.

RIGTERING SOSYAL MEDYAYA YAZDI

Zaten Rigtering’de bu anı, Twitter hesabından dünya ile paylaştı: “Her zaman bir zevk! Harika öğle yemeği için @DenizBank CEO'su Hakan Bey'e teşekkür ederiz! Makroekonomik ve parasal durumu ve bunun bankacılık sektörüne etkisini tartıştık. Ve evlat edinilen Alman çoban sokak köpeğiyle tanıştık.” 

HAYVAN DÜŞMANLARINA TOKAT GİBİ SEVGİ

Evet, Pruva’ya gösterilen tatlı ilgi, insanlık adına mutluluk verici ama en önemlisi içerdiği mesaj; her gün hayvanlara karşı vahşice davrananlara atılan bir tokat.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Denizbank Sevenler15 Şubat 2022 23:56

    Genel Müdürümüz Sayın Hakan Aran'ı kutluyor, tüm Denisbank çalışanlarına muvaffakiyetler diliyoruz, iyi ki varsınız Sayın ARAN. TEŞEKKÜRLER.

  • Yakup Basri17 Şubat 2022 01:49

    Ben de Haktan Aran beyi bu ince davranışı nedeniyle kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

  • yanılgı16 Şubat 2022 08:51

    Hakanları karıştırmayın lütfen Aran İş Bankasında :)