BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDenizbank'ın yeni reklamı geliyor----

Denizbank'ın yeni reklamı geliyor

Denizbank'ın yeni reklamı geliyor
26 Mayıs 2014 - 17:21 www.finansgundem.com

DenizBank karakterleri şimdi yepyeni bir adada sahne alacak. Hayat Deniz'de güzel demeye devam edilecek...

DenizBank, 2009 yılından bu yana devam eden “Robinson ve Cuma” reklam kampanyasının ardından, bambaşka bir konsept ile “Hayat Deniz’de güzel” demeye devam ediyor. Beyazıt Öztürk ve Erdal Özyağcılar’ın bu kez bir berber dükkânında izleyicilerle buluştuğu yeni reklamlar, 26 Mayıs 2014 tarihi itibarıyla ekranlarda dönmeye başlıyor.
Reklamlarıyla 7’den 70’e herkesin beğenisini kazanan DenizBank’ın yeni sezon filmleri, farklı bir konsept ile ekranlarda yerini alıyor. Beş yıl boyunca “Robinson ve Cuma” reklamlarıyla marka bilinirliği ve beğenisini artıran DenizBank; Maldivlerdeki DenizBank’ı hayatın içine, en işlek sokakların köşesine taşıyarak bu kez ”Ada Berber” hikâyesiyle ekrana geliyor.
İçinde DenizBank Adası’ndan parçalar bulunan Ada Berber’i, Beyazıt Öztürk’ün canlandırdığı Numan adlı berber, çırağıyla birlikte işletiyor. Bankanın bir diğer reklam yüzü Erdal Özyağcılar ise hem Ada Berber’in müdavimi hem de sıkı bir DenizBank müşterisi olarak karşımıza çıkıyor. Özyağcılar, berber dükkânına giren müşterilere, DenizBank’la yaşadığı olumlu tecrübeler ışığında tavsiyeler veriyor ve bankanın bir nevi sözcülüğünü üstleniyor. Numan karakterinin çırağı ve filmlere konuk olan diğer oyuncularla olan diyalogları, farklı esnaf hikâyeleriyle yüzleri güldürüyor. 

Ada Berber, yeni yıldızlarla renkleniyor
DenizBank’ın yeni filmlerinde reklam yüzleri Beyazıt Öztürk ve Erdal Özyağcılar’a birbirinden değerli isimler eşlik ediyor. Berber çırağı rolünde, ekranların sevilen oyuncusu Cihan Ercan hikâyeye yeni bir soluk getirirken,  esnaf rolündeki Bülent Şakrak komedi dozunu ve eğlenceyi artırıyor. Konuk oyuncu olarak Galatasaray Spor Kulübü’nün eski başkanı, ünlü iş adamı Faruk Süren’i ağırlayan DenizBank, gerek karakterler gerekse hayatın içinden hikâyelerle bir kez daha “Hayat Deniz’de güzel” diyor.

DenizBank, Ada Berber’de esnafın derdine derman oluyor
DenizBank, yeni kampanyasında bankacılığı tüketicinin hayatında resmederek çeşitli tüketici tiplemelerini konsepte dahil ediyor; insanların hayatına daha yakından temas etmeyi ve özellikle esnafın derdine sunduğu çözümleri duyurmayı hedefliyor. Filmlerde, farklı bankacılık sorunlarından dert yanarak berbere gelen müşterilerin imdadına Erdal Özyağcılar yetişiyor; “Sen ne yap biliyor musun? ifadesiyle esnafın, tüketicinin derdine derman oluyor.
Beykoz Kundra Fabrikası’nda 10 gün süren çalışmalar sonucunda kurulan çekim dekorunda bir sokak ve 18 adet dükkân oluşturuldu. 5 gün süren çekimlerde 75 kişilik teknik ekip görev yaparken 45 kişilik figürasyon kullanıldı. Böcek Yapım’ın yapımcılığını yaptığı filmlerin yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak üstlendi, müzikler ise Ömer Ahunbay tarafından düzenlendi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)