BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDenizbank'ın 'Tarım Sohbetleri' yola çıktı----

Denizbank'ın 'Tarım Sohbetleri' yola çıktı

Denizbank'ın 'Tarım Sohbetleri' yola çıktı
18 Nisan 2014 - 15:05 www.finansgundem.com

Tayfun Talipoğlu ile DenizBank Tarım Sohbetleri’nin 15 bin kilometrelik yolculuğu başladı

Üretici Kart’ın 10. yılı kapsamında “Tayfun Talipoğlu – DenizBank Tarım Sohbetleri” adıyla Türkiye’nin 50 den fazla noktasında düzenlenecek etkinliklerin startı DenizBank Genel Müdürlüğü’nden verildi. DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, “Üretici Kart’ın 10. yılında çiftçilerimizi yerinde dinlemek için Türkiye’yi kapsayan bir yolculuğa çıkıyoruz.  Ayrıca büyük önem atfettiğimiz tarım sektörünün finansmanında özel bankalar arasında lider konumumuzu sürdürüyor olmak bize büyük gurur veriyor.” dedi.

“Tayfun Talipoğlu ile DenizBank Tarım Sohbetleri” adıyla düzenlenen etkinliklerin ilki Edirne’de yapılacak. Tarım Sohbetleri  ve etkinlikler için özel olarak hazırlanan karavanı uğurlama törenine DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş’in yanı sıra DenizBank Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun, ünlü belgesel yapımcısı Tayfun Talipoğlu ve DenizBank Genel Müdürlük çalışanları da katıldı.  

“Niş sektörlere odaklanma stratejisinin en önemli alanı kuşkusuz ki Tarım Bankacılığı”
 
Törende kısa bir konuşma yapan DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, “Bankamızın başarısında önemli rolü olan ‘niş sektörlere odaklanma’ stratejisinin en önemli alanı kuşkusuz ki Tarım Bankacılığı.  Tarişbank’ın bünyemize katıldığı ilk günden bu yana 10 yılın üzerinde zaman geçti ve bu süreden beri tarıma büyük önem atfediyoruz. Tarım sektörünün finansmanında özel bankalar arasında lider konumumuzu sürdürüyor olmak bize gurur veriyor. Üretici Kart’taki hedefimiz ise 500 bin kart adetine ulaşmak. Bu liderliğin bize yüklediği en önemli sorumluluk, her zaman ve her yerde, üreticimizin yanında , yakınında olabilmek; hizmetlerimizi onların ayaklarına kadar götürebilmek. Bugün, Tarım Bankacılığı hizmeti veren 250'nin üzerinde şubemiz ile Türkiye’nin dört bir yanına Deniz’in farkını taşıyoruz. Ancak bununla da yetinmiyor; yepyeni projelerle üreticilerimizle olan ilişki ve iletişimimizi her daim sürdürülebilir kılmaya gayret ediyoruz. ‘Tayfun Talipoğlu ile DenizBank Tarım Sohbetleri’ projesi de bu gayretlerimizin yeni bir ürünü olarak ortaya çıktı. Tayfun Talipoğlu ile tarım yolculuğumuz başlıyor ama tarım  yolculuğunu Banka olarak aslında 10 yıldan uzun süredir yapıyoruz. Bu yolculuğa ise eşsiz Trakya’mızın güzel ili Edirne ile başlıyoruz. Bu etkinlikler ile yaklaşık 15,000 km. yol kat edip 50’ den fazla noktaya uğrayarak 1 milyon çiftçiye ulaşacağız. Tayfun Talipoğlu bir köyde ziyarette bulunuyor iken aynı anda Türkiye nin 100’lerce  köyünde  neredeyse 1.000 tarımcımız  ziyaretler yaparak sahada çiftçimizin yanında  olacaktır. Tüm Türkiye’yi  kapsayan yolculuğumuzun hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.
 
50 den fazla yer gezilecek
 

“Tayfun Talipoğlu – DenizBank Tarım Sohbetleri” çerçevesinde Tayfun Talipoğlu ile Üretici Kart’ın 10. yılı için tüm Türkiye’yi kapsayan toplam 50 den fazla noktada etkinlik düzenlenecek. Petrol Ofisi tarafından da destek verilen organizasyon süresince Tayfun Talipoğlu köy, üye işyeri, birlik ve kooperatif  ziyaretleri ile çiftçi sohbetleri yapacak.  DenizBank ve Tayfun Talipoğlu, 50 den fazla yerde ortalama 5 köyü ziyaret edecek ve bir noktadan diğerine geçerken rota üzerindeki uygun ilçe ve köylere de uğrayacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)