BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDenizBank ve İstanbul Barosu iş birliğini 3 yıl uzattı----

DenizBank ve İstanbul Barosu iş birliğini 3 yıl uzattı

DenizBank ve İstanbul Barosu iş birliğini 3 yıl uzattı
10 Mart 2022 - 11:34 www.finansgundem.com

İstanbul Barosu avukatları, adli yardım ödemelerini DenizBank şubelerinden alırken, Afili Bankacılık kapsamında özel ayrıcalıklardan da faydalanabilecekler

DenizBank, dünyanın en büyük barosu olan İstanbul Barosu ile iş birliği anlaşmasını, avukatlara özel finansal çözümleriyle 3 yıl yeniledi. İstanbul Barosu avukatları, adli yardım ödemelerini DenizBank şubelerinden alırken, Afili Bankacılık kapsamında özel ayrıcalıklardan da faydalanabilecekler.

Anlaşma kapsamında avukatlar, baro kartlarına hem DenizBank ATM’lerinden hem de internet bankacılığından para yükleyebilecek; Baro aidatlarını Afili Bonus veya Black Kredi Kartları ile masrafsız 12 taksitte ödeyebilecekler. Ayrıca, AXA Sigorta’da yaptıracakları 100.000 TL teminatlı Mesleki Sorumluluk Sigortası’ndan %50 indirimli yararlanabilecekler.

İş birliğinin uzatılmasına ilişkin protokol, DenizBank Bireysel ve Özel Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark ve İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

“Finansal ihtiyaçlarında avukatlarımızın yanında olmayı önemsiyoruz”

Yenilenen iş birliğine ilişkin konuşan DenizBank Bireysel ve Özel Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, müşterilerinin ve paydaşlarının hayatına değer katan banka olma amacıyla faaliyetlerini sürdürdüklerini belirtti. Özark sözlerine şöyle devam etti: “DenizBank olarak ülkemizin geleceği için farklı meslek gruplarını desteklemeyi, finansal ihtiyaçlarında yanlarında olmayı önemsiyoruz. İstanbul Barosu ile 9 yıldır süren başarılı iş birliğimizi bu vizyonla 3 yıl uzatmaktan mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki dönemde de avukatlara özel çalışmalarımız ile hayatlarını kolaylaştırmaya ve iş hayatlarının ilk yıllarından itibaren ayrıcalıklı hizmetlerimizle tanıştırmaya devam edeceğiz.

İş birliği, avukatlara birçok avantaj getiriyor

Yenilenen iş birliği ile İstanbul Barosu üyesi avukatlar, DenizBank’ın seçkin müşterilerine sunduğu Afili Bankacılık programına dahil olabilecek, tüm bankacılık ürünleri ve avantajlı kampanyalardan yararlanabilecekler.

Avukatlara sunulan başlıca ayrıcalıklar;

· İki yıl ücretsiz E-Serbest Meslek Makbuzu hizmeti,

· İnternet Bankacılığı ve MobilDeniz’den yapılan Havale/EFT/FAST işlemlerinden masrafsızlık,

· Kredi ve mevduat faizlerinde özel fiyatlama,

· İlk yıl kredi kartı ücret muafiyeti

İstanbul Barosu üyesi avukatlar; ayrıcalıklardan yararlanmak için DenizBank şubelerine başvurabilir, banka müşterisi olmayanlar ise MobilDeniz’i indirip kolaylıkla hesaplarını açabilir.

Denizbank’tan sıfır stopaj avantajlı kur korumalı Yuvam Hesap

Denizbank’ın iştirakinden Türkiye’nin ilk finansal bulut platformu: inter-Cloud

Denizbankla sokaktan zirveye… İşte Pruva’nın hikayesi

DenizBank sürdürülebilirlik bağlantılı ilk repo işlemini gerçekleştirdi

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)