BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDenizBank ve Belbim’den İstanbullulara müjde----

DenizBank ve Belbim’den İstanbullulara müjde

DenizBank ve Belbim’den İstanbullulara müjde
28 Aralık 2018 - 10:53 www.finansgundem.com

DenizBank, İstanbullulara ulaşımda kolaylık sağlanarak akıllı şehircilik uygulamalarına destek olunması amacı ile Belbim A.Ş. ile önemli bir işbirliği gerçekleştirdi.

DenizBank, insan hayatını kolaylaştıran uygulama ve hizmetlerin içeriğini, gerçekleştirdiği işbirlikleri ile zenginleştiriyor. Bu kapsamda Belbim A.Ş. ile, DenizBank müşterisi olsun olmasın, istanbulkart’ına dolum yapmak isteyen herkesin fastPay üzerinden zaman ve mekandan bağımsız, hiçbir ek ücret ödemeden, cepten kolaylıkla yükleme yapabileceği bir ortaklığa imza atıldı. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Belbim AŞ, büyük şehirin akıllı şehircilik vizyonu ve inovatif çözümlerle hayatı kolaylaştırma anlayışına istanbulkart mobil uygulaması ile katkı sağlıyor. istanbulkart’ı bir ulaşım kartı olmanın ötesine taşıyan Belbim AŞ’nin yenilikçi uygulaması sayesinde istanbulkart alışverişte de kullanılabilecek bir elektronik para kartına, ödeme aracına dönüştürüldü. İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nin öncülüğünde, Belbim AŞ ve DenizBank arasında gerçekleştirilen işbirliği sayesinde istanbulkart mobil uygulamasının yanı sıra artık fastPay uygulamasıyla da istanbulkart’a yükleme yapılabilecek. Bu hizmet sayesinde, alternatif ödeme yöntemleri ile daha fazla kullanıcıya ulaşılması hedefleniyor. 

İşleri kolaylaştıran ilkler yine fastPay ile geliyor 

İşbirliği kapsamında, Yakın Alan İletişim (NFC) özelliği bulunan Android işletim sistemli telefon sahipleri, istanbulkart’larını telefonlarına dokundurarak saniyeler içinde yükleme yapabilecekler. Sektörde bir ilk olan bu özelliğin yanı sıra, istanbulkart kullanıcıları DenizBank dışında diğer bankalara ait kredi kartlarını da fastPay’e ekleyerek, hiçbir komisyon ödemeden, masrafsız şekilde yüklemelerini gerçekleştirebilecekler. 

“fastPay herkes için her yerde ödeme kolaylığı sağlıyor” 

DenizBank Dijital Dönüşüm, CRM ve Değişim Yönetimi Grubu Genel Müdür Yardımcısı Umut Özdoğan müşterilerinin ihtiyaçlarından yola çıkan, hayatlarına fayda sağlamaya dönük bir inovasyon anlayışı benimsediklerini, bu doğrultuda teknolojinin son imkanlarını mümkün olduğu kadar çok insanın cebine ulaştırmayı hedeflediklerini belirterek şöyle konuştu; “Dünyanın ilk handsfree ödeme imkanı sunan, Türkiye'de ilk defa bir bankanın kendi müşterisi olmayan, hatta banka hesabı bulunmayan kullanıcılara cep telefonundan para gönderme imkanı sağladığı, bugün itibarıyla 2,5 milyon kişinin cebine ulaşmış fastPay ile tek bir hayalimiz var; daha fazla kişinin hayatına olumlu yönde temas ederek kolaylaştırmak. Anlaşmamız ile fastPay kullanıcıları hiçbir masraf ödemeden, diledikleri zaman diledikleri yerde, sıra bekleme kaygısı gütmeden ve hatta sadece kartlarını telefona dokundurarak istanbulkart yüklemelerini kolayca yapabilecekler. Bu sayede özellikle İstanbulluların ulaşımdaki dertlerine bir nebze çare olmayı hedefliyoruz. Hatta bir sürprizimiz daha var; istanbulkart yüklemesini fastPay’den gerçekleştiren ilk 100 bin kişiye 10 TL hediye ediyoruz. İddialıyız; herkesi fastPay ile bambaşka bir tecrübeyi yaşamaya davet ediyoruz.”. 

Yükleme nasıl yapılır?

Yakın Alan İletişimi (NFC) özelliği bulunan Android işletim sistemli telefona sahip kullanıcılar, istanbulkartlarını telefonlarının arkasına yaklaştırarak, kart numarasına ihtiyaç duymaksızın, tek adımda, yüklemek istedikleri tutar bilgisini girerek diledikleri kredi kartından yükleme yapabilecekler. Üstelik bu işlem için herhangi bir ek ücret ödemeyecekler.

Yakın Alan İletişimi (NFC) özelliği bulunmayan telefona sahip kullanıcılar ise, istanbulkart numarasını ve tutar bilgisini girerek fastPay üzerinden yükleme yapabilecek; yükleme işlemini tamamladıktan sonra ise kartlarını biletmatik ve online talimat noktalarına okutarak dolum işlemini tamamlayabilecekler. 

Yenilikçi ödeme sistemlerinde fark yaratan uygulama: fastPay

fastPay, DenizBank müşterisi olmayan kullanıcılara da ulaşan açık bir platform sunuyor. Binlerce anlaşmalı üye iş yerindeki ödemelerde hayatı kolaylaştıran fastPay, cepten cebe 7/24 para gönderme, komisyonsuz fatura ödeme ve ATM’den kartsız para çekme özellikleri de sunuyor; App Store ve Google play Store’dan ücretsiz bir şekilde indirilebiliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)