BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDenizbank varlık yatırım şirketi kuracak----

Denizbank varlık yatırım şirketi kuracak

Denizbank varlık yatırım şirketi kuracak
11 Nisan 2013 - 12:14 www.finansgundem.com

BDDK, Denizbank'ın varlık yatırım şirketi kurmasına izin verdi

Denizbank, 10 milyon TL sermayeli varlık yatırım şirketi kurmak için BDDK'ya başvurmuştu. Başvurusu olumlu karşılanan Denizbank, KAP'a şu açıklamayı yaptı..
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Bankamızın bağlı ortaklıkları olan Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş., Ekspres Yatırım Menkul Değerler A.Ş., Deniz Finansal Kiralama A.Ş., Deniz Faktoring A.Ş. ve Intertech Bilgi İşlem ve Pazarlama Ticaret A.Ş.'nin kurucu ortağı olacağı, 10.000.000 TL ödenmiş sermayeli bir varlık yönetim şirketi kurulması, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulunun 28.03.2013 tarih ve 5248 sayılı kararı ile uygun görülmüş ve 9 Nisan 2013 tarihinde yazılı olarak bildirilmiştir. T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na yapılacak başvurular ile alınacak uygunluğu takiben şirket kuruluş işlemleri tamamlanacaktır ve sonrasında Varlık Yönetim Şirketlerinin Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Yönetmeliğin 6. Maddesi çerçevesinde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na faaliyet izni almak için ayrıca başvuru yapılacaktır.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)