BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDenizBank, Toplum Gönüllüsü gençlerle el ele verdi----

DenizBank, Toplum Gönüllüsü gençlerle el ele verdi

DenizBank, Toplum Gönüllüsü gençlerle el ele verdi
03 Mart 2016 - 16:55 www.finansgundem.com

DenizBank, finansal başarılarının yanında, sosyal sorumluluk vizyonu çerçevesinde ses getiren işbirliklerine bir yenisini ekliyor

Gençlerin gönüllülük esası ile sosyal sorumluluk çalışmalarını sürdürdüğü Toplum Gönüllüleri Vakfı ile güçbirliği yapan DenizBank, vakfın ana destekçiliğini üstlendi. Yapılan işbirliği ile Toplum Gönüllüsü gençlerin ülke çapında hayata geçireceği çalışmalara destek sağlayacak olan Banka, yine gönüllülük esası çerçevesinde çalışanları ile de projelere katkı verecek.

Türkiye’nin 77 ilinde gençlik grubu veya üniversite topluluğu & kulübü olarak faaliyet gösteren Toplum Gönüllüsü gençler, birçok farklı konu başlığında sosyal sorumluluk projelerine imza atıyor. Vakfın DenizBank işbirliğinde hayata geçireceği projeler arasında; ekolojik çalışmalar, hayvan haklarına yönelik çalışmalar, köy okullarına kitap desteği sağlanması, çocuklara yönelik ders çalıştırma etkinlikleri, engelli vatandaşlara yönelik çeşitli organizasyonlar, internet okuryazarlığı ve lösemili çocukların yüzlerini güldürecek etkinlikler yer alıyor.
 


“DenizBank’ın gençlere verdiği değer ve destek çok önemli”

Toplum Gönüllüleri Vakfı Yönetim Kurulu Eş Başkanı Tuğba Jaban şöyle konuştu: “DenizBank gibi tüm çalışmalarında “insana dokunmaya”, “sürdürülebilir kalkınmaya” öncelik veren bir kurumun Toplum Gönüllüleri Vakfı’na, gençlere verdiği değer ve destek, bu toplumun gençleri için çok değerli. Türkiye’nin her köşesinde faaliyet gösteren DenizBank’ın 123 üniversitede gönüllü çalışmalarını sürdüren gençlerle çıktığı bu yolculuk, DenizBank çalışanlarının da gönüllü çalışmalara katılımları ile zenginleşecek ve anlam kazanacak. Bu ortak gönüllü çalışmalardan hem toplum fayda sağlayacak, hem gönüllü çalışmalara katılan herkes çözümün ortağı olacak.”

 “Toplumsal faydaya dönük çalışmaları desteklemeyi sürdüreceğiz”

Kurumsal performanslarının yanı sıra toplum yaşantısına ve uzun vadede Türkiye’nin sürdürülebilir kalkınmasına hizmet edecek böylesine önemli bir işbirliğine imza atmaktan mutluluk duyduklarını belirten DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, şöyle konuştu: “DenizBank olarak kurulduğumuz günden bu yana tüm faaliyetlerimizin içinde bir sosyal sorumluluk bilinci yeşerttik. Bu kapsamda kültür, sanat ve eğitime yönelik sosyal sorumluluk projelerimizin yanında; niş sektörler olarak adlandırdığımız tarım, turizm, enerji, altyapı, spor ve sağlık gibi alanlardaki yatırımlarımızda da aslında her zaman çiftçimizin, KOBİ’mizin ve daha nice sektörde “insan”ımızın hayatına değer katmayı hedefledik. Toplum Gönüllüleri Vakfı’na verdiğimiz destek de bu anlayışımızın doğal bir uzantısı olarak bizim için son derece kıymetlidir. Bu işbirliği ile birlikte, 15 bine yakın çalışandan oluşan büyük bir Aile olarak, Deniz’in kucaklayıcı ruhunun toplumun daha geniş kesimlerine dokunması için var gücümüzle çalışacağız. Gençlerimizin öncülüğünde, ülkemizin dört bir yanında imza atacağımız projelerin önemli zenginlikler oluşturacağına inanıyor; bunun bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz".

DenizBank sosyal sorumluluk çalışmalarıyla öne çıkıyor

DenizBank finansal faaliyetleriyle ülke ekonomisine sağladığı katkıyı eğitim, kültür, sanat ve spora destek vererek toplumsal alana da yaymayı hedefliyor. Banka bu kapsamda henüz ilk yılında “Sanata Evet” diyerek, Afife Jale Sahnesi’nin perdelerini açmasına destek oldu. 2004 yılında kendi bünyesinde kurduğu DenizKültür aracılığı ile de kültür hazinesine değerli eserler kazandırmaya devam ediyor. 11 yıldır İDSO’nun (İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası), yanı sıra Orkestra Akademik Başkent Konserlerinin kurumsal sponsorluğunu sürdüren DenizBank, 2015 yılında Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali ana sponsorluğunu üstlendi.

Sanata olduğu gibi spora da büyük destek sağlayan DenizBank, dünya voleybolunun en elit kulüp şampiyonası olan “CEV Voleybol Şampiyonlar Ligi”ne isim sponsoru olmasının yanında, Türkiye’de futbol kulüplerini finanse eden en önemli banka konumunda yer alıyor. Banka için en önemli konuların başında gelen eğitim alanında ise, Türk Eğitim Derneği (TED) kurumsal sponsorluğu çerçevesinde toplam 100 öğrenciye tam zamanlı eğitim bursu sağlanıyor. ‘DenizBank Tarım Seferberliği’ kapsamında, tarımsal üreticileri, finansal verimlilik araçlarının yanında eğitim anlamında da desteklemek amacıyla, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı işbirliğiyle 3.500 köye 350.000 kitap dağıtımı gerçekleştiren DenizBank; tarımsal içerikli kitap dağıtmak üzere başlattığı işbirliği projesi ile şu an '5.000 köye 500.000’ adede ulaşmış bulunuyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)