BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDenizBank finans sektörü Oscarı’nın sahibi oldu----

DenizBank finans sektörü Oscarı’nın sahibi oldu

DenizBank finans sektörü Oscarı’nın sahibi oldu
28 Şubat 2019 - 11:24 www.finansgundem.com

DenizBank, bankacılığın Oscarları olarak bilinen Bonds & Loans Türkiye 2018 ödüllerinde ‘Yılın Kurumsal Finansman’ ve ‘Yılın En İyi İkinci Sendikasyon Ödülü’nün sahibi oldu.

DenizBank, yüzde 100 Ciner Grubu iştiraki olan, İngiltere'de kurulu şirketi We Soda tarafından 1 Ağustos 2018 tarihinde temin edilen ve reel sektörün en büyük sendikasyon kredisi olan işlemde en büyük paya sahip olan banka olarak, Türkiye ekonomisi için kilometre taşı sayılacak projeye anlamlı katkı sağladı. 

Son 5 yılın en yüksek tutarı 

Söz konusu kredi Türk borçlanma piyasası açısından son 5 yıl içinde sağlanan en yüksek tutarlı kurumsal finansman anlaşması olma özelliği de taşıyor. Sendikasyon işlemi Türkiye ekonomisine duyulan güven ve global piyasalardaki itibarına olumlu yönde sağladığı katkıyla da gerçekleştirildiği dönem itibarıyla tarihi öneme sahip. 

2018 Finans Sektörü Oscarı’nın sahibi 

Proje, Türk finans sektörünün en değerli ödülleri olarak bilinen Bonds & Loans Türkiye 2018 Ödülleri’nde ‘Yılın Kurumsal Finansman’ ve ‘Yılın En İyi İkinci Sendikasyon Ödülü’nün sahibi olarak önemli bir başarıya imza attı. 

“Türkiye ekonomisinin yıldızını parlatan projenin en büyük paydaşı olmanın gururunu yaşıyoruz” 

Sendikasyon kredisinin 38 yıllık bankacılık kariyerindeki en önemli işlemler arasında yer aldığını ve Türkiye markasına sağladığı katkı sebebiyle duyduğu heyecan ve gururun çok büyük olduğunu belirten DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş şöyle konuştu; “Bu proje yıllar önce vizyoner bir bakış açısı ile başlayan ve bugünlere ulaşan bir süreç. Biz banka olarak bu vizyona ilk günden bu yana inandık, projenin temeline de kredi anlamında harcı ilk koyan Banka olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye’de piyasaların dalgalandığı bir dönemde ekonomiye olan güveni ve ülkemizin global piyasalardaki saygınlığını artıran bir borçlanma olmasının yanında, söz konusu işlemler Ciner Holding’i de dünya liginde önemli bir konuma taşıyor. Reel sektöre umut aşılayan, hedeflerimizi büyüten bu yöndeki projelerin destekçisi olmaya devam edeceğiz”.  

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)