BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDeniz ulaşımına lodos engeli----

Deniz ulaşımına lodos engeli

Deniz ulaşımına lodos engeli
23 Aralık 2019 - 02:15 www.finansgundem.com

Çanakkale'de Kuzey Ege Denizi'ndeki lodos fırtınası nedeniyle dünkü feribot seferleri yapılamadı. Bu sabahki seferler için de iptal açıklaması geldi. İDO ve BUDO da bu sabah yapılması gereken bazı seferlerinin iptal edildiğini duyurdu

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş firması tarafından yapılan açıklamaya göre, Kuzey Ege Denizi'nde devam eden lodos fırtınası nedeniyle, bu sabah Bozcaada'dan saat 07.15, Geyikli'den saat 08.00 ve Gökçeada'dan saat 07.00, Kabatepe'den de saat 09.00 seferleri yapılmayacak.

BUDO'DA SEFER İPTALLERİ

Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) bugün yapılması gereke seferlerinden bazıları, elverişsiz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

BUDO'nun internet sitesinde yer alan bilgiye göre, elverişsiz hava koşulları nedeniyle yarın saat 07.00'deki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 09.30'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas), saat 10.00'daki Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferleri gerçekleştirilemeyecek.

Aynı gerekçeyle saat 13.00'teki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) ve İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Armutlu (İhlas) ve saat 14.25'teki Armutlu (İhlas)-Bursa (Mudanya) seferleri de programdan kaldırıldı.

İDO'NUN SEFER İPTALLERİ

İDO'nun internet sitesinden yapılan duyuruda bu sabah yapılması gereken bazı seferler kuvvetli lodos fırtınası nedeniyle iptal edildi. İşte iptal edilen o seferler: 

07.30 Bostancı-Kadıköy-Yenikapı-Bakırköy 
07.40 Bostancı-Beşiktaş 
07.45 Bandırma-Yenikapı-Bostancı 
07,50 Kadıköy-Yenikapı-Bursa 
08.30 Bursa-Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı-Kadıköy 
09.50 Kadıköy-Yenikapı-Bursa

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)