BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDemirtaş'a 'kurt adam' benzetmesi!----

Demirtaş'a 'kurt adam' benzetmesi!

Demirtaş'a 'kurt adam' benzetmesi!
21 Ağustos 2015 - 11:10 www.finansgundem.com

Eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı kurt adama benzetti

Eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, “Ben Selahattin Demirtaşı’ı kurt adama benzetiyorum. Yani gündüz normal insanlar gibi hayatını yaşar, hatta bağlama bile çalabilir ama gece dolunay çıktığında bir canavara dönüşür” dedi.

Erzurum'da dün yerel bir kanalda gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, HDP’nin seçim öncesi ve sonrası tutarsız bir çizgi izlediğini söyledi.

Prof. Akdağ, “Bütün bu sürecin en çarpıcı özelliklerinden birisi HDP’nin PKK ile kol kola girerek seçimlerde vatandaşlarımıza baskı yapmasıdır. Özellikle kırsalda ve şehirlerin bazı bölgelerinde Kürt vatandaşlarımızın göçtükleri semtlerde korkunç bir yapısal şiddet ve baskı ortamı oluşturdular. Aslında çözüm süreci ismi verilen son derece olumlu bir süreci baltaladılar ve istismar ettiler. Bunun tabi sonucu devletimizin gereken tepkiyi vermesiydi. PKK’nın oluşturmaya çalıştığı şiddet sarmalına onların anladığı dilden karşılık verildi" diye konuştu.

'GÜNDÜZ NORMAL İNSAN, GECE İSE...'

HDP Eşgenel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı 'kurt adam'a benzeten Prof. Akdağ, şöyle devam etti:

“Ben Selahattin Demirtaşı’ı kurt adama benzetiyorum. Yani gündüz normal insanlar gibi hayatını yaşar, hatta bağlama bile çalabilir ama gece dolunay çıktığında bir canavara dönüşür. Maalesef böyle, keşke olmasa.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)