BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDemirtaş: KCK müzakereye dönmeye hazır----

Demirtaş: KCK müzakereye dönmeye hazır

Demirtaş: KCK müzakereye dönmeye hazır
12 Eylül 2015 - 09:12 www.finansgundem.com

HDP lideri, silahların susmasıyla ilgili çağrılarına terör örgütü PKK’nın şehir yapılanması olan KCK’dan olumlu yanıt geldiğini söyledi.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Şırnak’ın İdil ilçesinde düzenlediği grup toplantısında, silahların susmasıyla ilgili çağrılarına terör örgütü PKK’nın şehir yapılanması olan KCK’dan olumlu yanıt geldiğini belirterek, “‘Biz karşılıklı olarak silahları susturmaya ve müzakereye dönmeye hazırız’ diyorlar. Ankara’ya düşen şey silahta, çatışmada, operasyonda ısrar etmek olmamalı artık” diye konuştu.Şırnak’ın Cizre ilçesine gitmek için yola çıkan ancak güvenlik güçlerinin izin vermemesi üzerine İdil ilçesinde bulunan HDP'liler, grup toplantısını da İdil Belediyesi Kültür Merkezi'nde yaptı. Grup toplantısında konuşan Eş Genel Başkan Demirtaş şunları söyledi:
 
“Yaptığımız çağrılara KCK'den olumlu yanıtlar geliyor. 'Biz karşılıklı olarak silahları susturmaya ve müzakereye dönmeye hazırız' diyorlar. Ankara'ya düşen şey silahta, çatışmada, operasyonda ısrar etmek olmamalı artık. Bugün Cizre'den başlayarak küçük, küçük adımlarla karşılıklı güven verecek adımlarla bu işi barışa doğru götürmemiz lazım.
Barış sürecinin umutla gittiği günlerde baldıran zehiri içmek kolay. Tam baldıran zehiri içileceği günlere gelindi. İşte bu günler tam da o cesaretin, tam da o fedakarlığın yapılacağı günlere gelindi. Bir bakıyorsunuz baldıran zehircileri ortada yok. Hani ne olursa olsun vazgeçilmeyecek, ne olursa olsun dönülmeyecekti? ‘Bedeli ne olursa olsun canımızla bile ödemeye hazırız’ diyenler, nerde şimdi, nerde o siyasetçiler?”
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Ergül12 Eylül 2015 12:29

    Doğan grubu gazeteleri ve sorumsuz yazarları ile terörist yandaşlığı yapmakta.

  • çağrı12 Eylül 2015 12:15

    Bu da demek oluyor ki pkk resmen bitiyor.

  • vatantaş 12 Eylül 2015 10:23

    şimdi mi aklına geldi baldıran zehiri öz yönetim ilan ederken iyiydi sen hiç bir şey vermiycen devamlı isteyeceksin yok böyle bir TÜRKİYE sonuna kadar gidilmeli bence......