BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDemirtaş ceza alırsa ikinci aday hazır----

Demirtaş ceza alırsa ikinci aday hazır

Demirtaş ceza alırsa ikinci aday hazır
26 Nisan 2018 - 09:21 www.finansgundem.com

HDP, 24 Haziran’da partinin cumhurbaşkanı adayı olarak eski eş genel başkan Selahattin Demirtaş’ın ismi üzerinde büyük oranda uzlaştı

HDP’de dün Parti Meclisi (PM) toplantısı yapıldı. Geç saatlere kadar süren HDP PM toplantısının ardından Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı da yapıldı.

HDP’de 24 Haziran’da partinin cumhurbaşkanı adayı olarak Selahattin Demirtaş’ın ismi üzerinde büyük oranda uzlaşma sağlanırken, Demirtaş’ın resmen aday olarak açıklanmasının olası bir ceza ihtimaline karşı son ana kadar bekletileceği kaydediliyor.

Demirtaş’ın adaylığının engellenmesi durumunda ise Halkların Demokrat Kongresi (HDK) eş Sözcüsü Onur Hamzaoğlu’nun aday olabileceği ifade ediliyor. 

Demirtaş’ın adaylığının resmi olarak açıklanması konusunda hem seçim takvimi hem de 30 Nisan tarihinde Demirtaş hakkında İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılacak duruşmanın beklenmesi gerektiği görüşü dile getiriliyor.

Demirtaş gibi Onur Hamzaoğlu da şu an tutuklu bulunan isimlerden.(Mahmut Lıcalı/Cumhuriyet)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)