BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDemet Akalın ve kızına trafikte yumruklu saldırı----

Demet Akalın ve kızına trafikte yumruklu saldırı

Demet Akalın ve kızına trafikte yumruklu saldırı
19 Temmuz 2019 - 10:20 www.finansgundem.com

Demet Akalın, kızı ile birlikte seyir halindeyken trafik magandalarının saldırısına uğradı.

Demet Akalın, trafik magandalarının saldırısı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, trafikte saldırıya uğradığını ve şikayetçi olduğunu duyurdu.
 
ARABASI YUMRUKLANDI
 
Bodrum Turgutreis'te kızıyla birlikte araçta olduğu sırada, başka bir sürücünün aracına yumrukla saldırdığını açıklayan Demet Akalın, o anlarda kızının da çok korktuğunu ifade etti.
"ELBET BULACAĞIM SENİ"
 
Ünlü şarkıcı Instagram'dan yaptığı açıklamada olayı şu sözlerle anlattı: "Oğlum trafikte sıkıştırdığınız kadınlar sizden daha delikanlı! O ak sakalından utandı mı yumruklayıp arabamı kızımı korkutup kaçtın arabana! Neymiş kırmızıda geçecekmişim! 34 GSL... elbet bulacağım seni! Bana trafik terörü yaşatan plakasının sonunu göremedim! Şikayetçiyim! Jandarma bulur seni. Yazık! Bide arabadaki kadın bile çocuk var korkuttunuz diyorum 'hadi be' diyor.
 
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Oğuz Görmez19 Temmuz 2019 22:05

    Arkadaşın yorumuna katılıyorum, ünlü isen her türlü senin hakkını savunur bu devlet. Ama sıradan bir vatandaş isen vah haline... Suriyeliler kadar değerin yoktur kendi ülkende.

  • DOĞRU19 Temmuz 2019 19:20

    memlekette ünlü isen yakalarlar gerekli cezayı verirler ,normal bir vatandaş isen ister gasp ister yaralama olsun hiçbir ceza almaz...