BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDemet Akalın ve Alişan idam cezasının geri getirilmesini talep etti----

Demet Akalın ve Alişan idam cezasının geri getirilmesini talep etti

Demet Akalın ve Alişan idam cezasının geri getirilmesini talep etti
24 Nisan 2019 - 09:59 www.finansgundem.com

Küçükçekmece'de beş yaşındaki kız çocuğuna tecavüz skandalı ebeveyn olan ünlü isimleri de çileden çıkarttı. Demet Akalın ve Alişan idam cezasının geri getirilmesini istedi.


İstanbul Küçükçekmece’de 5 yaşındaki kız çocuğu cinsel istismara uğradı. Ailesinin durumu fark etmesi üzerine hastaneye kaldırılan küçük çocuk yaşam mücadelesi verirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, 5 yaşındaki bir kız çocuğu henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından cinsel istismara uğradıktan sonra kanlar içinde evinin önüne bırakıldı. Durumu fark eden aile çocuklarını hemen hastaneye götürdü. Hastanede tedavi altına alınan çocuğun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sanat dünyasının birçok ünlü ismi de olaya sosyal medyada kayıtsız kalmadı. Kız çocuğu olan Demet Akalın ve Alişan, idam cezasının yeniden uygulanması talebinde bulundu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)