BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDemba Ba'dan flaş karar! Bıraktı...----

Demba Ba'dan flaş karar! Bıraktı...

Demba Ba'dan flaş karar! Bıraktı...
16 Kasım 2014 - 12:55 www.finansgundem.com

Siyah-beyazlı oyuncu Demba Ba, milli takımı bırakma kararı aldı. Yıldız golcü, Afrika Kupası'na katılmayacak.

Beşiktaş'ın sezon başında Chelsea’den transfer ettiği Demba Ba, attığı gollerle kısa sürede siyah-beyazlı taraftarların gönlünde taht kurdu. Başarılı oyuncunun, yaklaşan Afrika Kupası’nda takımı yalnız bırakması gündeme gelmiş, bu durum teknik direktör Slaven Bilic’i köşeye sıkıştırmıştı. Ancak Ba’dan Beşiktaş’a iyi bir haber geldi.

AMK Spor'un haberine göre; Senegal Milli Takımı Teknik Direktörü Alain Giresse’yle arasında soğuk rüzgarlar esen tecrübeli futbolcu, ulusal kariyerine nokta koyma kararı aldı. 

Ba'nın tamamen Beşiktaş’a konsantre olmak istediği ve bu sebeple Afrika Kupası’na da gitmeyeceği belirtildi. Senegalli futbolcunun bu kararı, siyah-beyazlı kulüpte mutlulukla karşılandı. Sezona müthiş bir giriş yapan Demba Ba, Türkiye’deki diğer Afrikalı oyuncuların aksine 17 Ocak-8 Şubat tarihleri arasındaki turnuvada yer almayacak ve Beşiktaş forması giymeye devam edecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)