BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDemba Ba efsaneleşiyor----

Demba Ba efsaneleşiyor

Demba Ba efsaneleşiyor
29 Kasım 2014 - 07:14 www.finansgundem.com

Beşiktaş'ın Senegalli yıldızı Demba Ba, hem takımını coşturuyor, hem de kariyerini biraz daha parlatıyor

Beşiktaş’ın son yıllardaki en isabetli transferi olduğunu kısa sürede kanıtlayan Demba Ba, yüksek performansıyla siyah-beyazlı ekibe büyük katkı sağlarken, kendi adına Avrupa kupalarındaki en verimli döneme imza atmayı başardı.

Beşiktaş’ta sezonun yıldızı olan Demba Ba, attığı goller ve yüksek performansıyla takımına katkı vermeye devam ediyor. Bu arada kendi kariyer rekorlarını da geliştiren tecrübeli futbolcu, en iyi Avrupa Kupası dönemini geçiriyor.

Demba Ba, daha önce oynadığı Chelsea ve Newcastle United’da Avrupa deneyimi yaşamış ancak istediği seviyeye gelmemişti. İlk olarak Newcastle forması altında 2012-13 sezonunda Avrupa Ligi’nde boy gösteren 29 yaşındaki golcü, 2 maça çıkmış ancak rakip fileleri sarsma başarısı gösterememişti.

Kurtarıcı rolü

Geçen sezon ise Chelsea’de 6 Şampiyonlar Ligi karşılaşmasına çıkan Ba, 3 gol atarak nispeten daha iyi bir görüntü çizmişti. Ancak Londra kulübünde ilk 11 tercihi olamayan tecrübeli futbolcu sadece Steau Bükreş maçında 90 dakika sahada kalabilmişti. Newcastle ile Chelsea kariyerlerinde toplamda 8 Avrupa Kupası mücadelesinde yer alan Demba Ba, 3 kez gol sevinci yaşabildi.

Bu sezon başında geldiği Beşiktaş’ta ise adeta kurtarıcı rolünü alan Senegalli forvet, Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki Arsenal ve Feyenoord maçları ile UEFA Avrupa Ligi’ndeki 4 mücadelede oynayan Demba Ba, 8 maçta 8 gol yaptı, en iyi Avrupa Kupaları dönemine imza attı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)