BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDEİK'in başkanı Ömer Cihad Vardan oldu----

DEİK'in başkanı Ömer Cihad Vardan oldu

DEİK'in başkanı Ömer Cihad Vardan oldu
28 Eylül 2014 - 16:37 www.finansgundem.com

DEİK Başkanlığı'na eski MÜSİAD Başkanı Ömer Cihad Vardan getirildi

Yeni DEİK’in başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı yönetim kurulu toplantısıyla belirlendi. Buna göre İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı ve eski MÜSİAD Başkanı Ömer Cihad Vardan yeni DEİK’in yeni başkanı oldu. 

ÖMER CİHAD VARDAN KİMDİR?

1962 yılında Sakarya Hendek’te doğan Ömer Cihad Vardan, 1983 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 1986 yılında Yüksek Lisans çalışmalarını Amerika Ohio State Üniversitesi İmalat Mühendisliği Alanında tamamladı. 1987 yılı sonlarına kadar Ohio, Columbus’ta “Engineering Research Center for Net Shape Manufacturing” adlı Araştırma Merkezinde Araştırma Mühendisi olarak çalışmıştı. Türkiye’ye döndükten sonra ilk olarak Kale Grup’ta Stinger Füzelerinin bazı parçalarının üretimiyle ilgili CAD/CAM proseslerinin geliştirilmesinden sorumlu İmalat Mühendisi olarak görev aldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)