BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDefineciler tarihi köprüye hasar verdi----

Defineciler tarihi köprüye hasar verdi

Defineciler tarihi köprüye hasar verdi
20 Mart 2018 - 12:57 www.finansgundem.com

Rize’nin Kalkandere ilçesinde tarihi kemer köprünün ayağını kazan defineciler, köprüye hasar verdi

Rize’nin Kalkandere ilçesinin Kızıltoprak mahallesinde yer alan tarihi kemer köprü, kimliği belirsiz defineciler tarafından ayağının kazılması sonucu hasar gördü. Kaçak kazı, köprüyü yıkılma riski ile karşı karşıya bıraktı. Mahalle muhtarlığı şikayette bulunarak olayın sorumlularının bulunmasını istedi.

Mahalle Muhtarı Süleyman Yılmaz, ilgili yerlere şikayette bulunduklarını belirterek Köprünün onarımı için belediye ve karayollarına bildirimde bulunduk. Bu köprü yazın çay tarlasına gidip gelenlerin kullandığı bir güzergahtı. Köprü risk arz ediyor. Biran önce tadilat yapılmalı. dedi.

Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım ise tarihi eserlere zarar verenlerin tespit edilerek cezalandırılması gerektiğini belirtti. Yıldırım, İlçemize birçok yerde tarihi köprü yer alıyor. Bunların bakımı için karayollarına müracaat ettik. Bu onarım işleri sıraya konuldu. Kısa zamanda onarılacaklardır diye konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)