BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaDedeman yabancı ortak istiyor!----

Dedeman yabancı ortak istiyor!

Dedeman yabancı ortak istiyor!
17 Aralık 2013 - 13:00 www.finansgundem.com

Dedeman Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman yabancı ortak almayı ve halka açılmayı istediklerini söyledi...

Turizm, madencilik ve enerji sektörlerinde faaliyet yürüten Dedeman Şirketler Grubu Yönetim  Kurulu Başkanı Murat Dedeman önümüzdeki yıllarda yabancı bir ortak almayı ve halka açılmayı hedeflediklerini söyledi.
Dedeman şirketin hedeflerini anlattığı basın toplantısında soru üzerine, halka açılmak ve yabancı ortak almanın gündemlerinde olduğunu belirterek, "Bizim de her zaman için gündemimizde. Mühim olan istediğimiz değerleri bulabilmek. Uygun  zaman olması da tabi burada çok büyük bir etken. İstikrarlı bir dönem geçirdik. Önümüzdeki yıllarda bu konuda bir ilerleme  kaydedeceğimize inanıyorum" diye konuştu. Dedeman net bir tarih vermedi.
Dedeman Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rıfat Dedeman ise, şu anda iki adedi Dedeman Park markası ile olmak üzere 15 adet  otelleri bulunduğunu belirterek, "Otellerimizde 5,000 yatak kapasiteli 3,000 oda ile hizmet veriyoruz. Yaklaşık 1 milyon  misafir ağırlıyor ve 2,000 kişiye istihdam sağlıyoruz" dedi.     Rıfat Dedeman 2014 yılında İstanbul'da Dedeman Bostancı ve Dedeman Park Bostancı otelleri ile Kazakistan ve Moskova'da otel açacaklarını belirterek, 2015 yılında da İstanbul'daki dördüncü  otelleri olacak olan Levent'teki Dedeman Park Levent Oteli'nin açılacağını söyledi.  Dedeman Grubu'nun 2023'te yüzde 20'si Dedeman markası 22'si de Dedeman Park markası olmak üzere toplam 42 otelle hizmet  vermeyi hedeflediğini belirten Rıfat Dedeman, "Yeni dönemde açacağımız otellerin yüzde 30'unun yurtdışında olmasını  hedefliyoruz. Ayrıca ciromuzu 5 katına çıkarmayı hedefliyoruz" dedi. Rıfat Dedeman yapılacak bu yatırımlarla birlikte 2023'te marka değerlerinin 1 milyar dolara çıkarmayı hedeflediklerini de dile getirdi.
Murat Dedeman soru üzerine enerji sektöründeki faaliyetleri ile ilgili de kısa bir bilgi vererek, "Güneş enerjisi ve  hidroelektrik santraller ile ilgili projelerimiz var. Güneş ile ilgili lisans başvurularımız var onların sonuçlanmasını  bekliyoruz. Hidroelektrikte ise ÇED raporunu almakla uğraştığımız Isparta'da 24 MW'lık bir proje var" diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)