BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDedeman Holding'de 600 milyonluk miras kavgası!----

Dedeman Holding'de 600 milyonluk miras kavgası!

Dedeman Holding'de 600 milyonluk miras kavgası!
28 Mayıs 2022 - 08:32 www.finansgundem.com

Murat Dedeman’dan kalan 600 milyon liralık miras, varisleri karşı karşıya getirdi. Oğul Rıfat Dedeman’ın 100 milyonluk pay alması gereken üvey annesi Sevda Dedeman’a 1 milyon lira verip mirastan feragat etmesini istediği iddia ediliyor.


Turizm sektörünün önemli ismi Murat Dedeman, 2019 yılında geçirdiği kalp ameliyatının ardından vefat etmişti. Dedeman'dan geriye 600 milyon liralık servet kalmıştı.

Bu mirasın yüzde 51'lik kısmının ikinci eşi Sevda Dedeman ile ilk evliliğinden olan oğlu Rıfat ve Banu ile sevgilisi Olga'dan olan kızı Sofia arasında bölünmesi gerekiyordu. Ancak holdingin yeni patronu Rıfat Dedeman ile üvey annesi Sevda Dedeman arasında kılıçlar çekildi.

Anne Sevda Dedeman, üvey oğlu Rıfat Dedeman'ın hisse devri için kendisine baskı yaptığını iddia ederek korunma talep etmişti. Bu arada 100 milyon liralık hisse alması gereken Sevda Dedeman'a oğlunun "1 milyon al kenara çekil" teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Yaşanan bu gelişmenin ardından hem Sevda Dedeman hem de kızı Sofia, avukatları olan Osman Hacıbekiroğlu aracılığıyla mahkemeye başvurarak pay kaydı davası başlattı.

Yarım asırlık yaş farkı, miras kavgası çıkardı

 

Lübnanlı aile, İstanbul'daki 3 milyar TL’lik miras davasını kazandı

 

Kapıcılar Kralı’nın bitmeyen miras davası

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)