BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDebenhams bin 400 çalışanını işten çıkaracak----

Debenhams bin 400 çalışanını işten çıkaracak

Debenhams bin 400 çalışanını işten çıkaracak
07 Mayıs 2020 - 08:35 www.finansgundem.com

Mali krizden çıkışın yollarını arayan İngiliz mağazalar zinciri, kira konusunda anlaşamadığı 5 mağazasını daha kapatma kararı aldı. 22 bin çalışanının büyük bölümü ücretsiz izinde olan şirket bin 400 kişiyi işten çıkarmak zorunda kalacak

İngiltere'nin 242 yıllık çok departmanlı mağazalar zinciri Debenhams, içinde düştüğü mali krizde iflastan kaçınmak için adımlar atmaya devam ediyor.

Debenhams yaptığı açıklamada, Hammerson'un işlettiği alışveriş merkezlerinde bulunan mağazaların kira kontratları konusunda yürütülen müzakerelerden sonuç alınamadığını belirterek 5 mağazasını kapatacağını ve bunun 1400 çalışanın işten çıkarılmasına yol açacağını ifade etti.

Debenhams'ın Britanya genelindeki 142 mağazası korona virüs salgını nedeniyle kapalı ve 22 bin çalışanının büyük bölümü hükümetin ücretsiz izin desteğinden yararlanıyor. Şirket, online ticaret yoluyla faaliyetleri devam ettiriyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)