BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDEAŞ hapishanelerinde 400 Türkmen kadın var----

DEAŞ hapishanelerinde 400 Türkmen kadın var

DEAŞ hapishanelerinde 400 Türkmen kadın var
31 Ocak 2021 - 23:12 www.finansgundem.com

Irak Türkmen Cephesi (ITC) ve Irak Meclisi İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Erşat Salihi, 400 Türkmen kadınının Suriye’de terör örgütü DEAŞ’a bağlı hapishanelerde bulunduğunu bildirdi.

Irak Türkmen Cephesi (ITC) ve Irak Meclisi İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Erşat Salihi, yaptığı yazılı açıklamada, Irak İstihbarat Servisi’nin Türkmen kadınların DEAŞ elinde bulunduğu yönündeki resmi belgelerini paylaştı. Salihi açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Irak Meclisi İnsan Hakları Komisyonu’nun yazışmaları üzerine Irak Ulusal İstihbarat Servisi’nce 400’den fazla Türkmen kadınının Suriye’de DEAŞ’a bağlı Rakka, Haseke ve Afrin hapishaneleriyle Hol Kampı’nda bulunduğu tespit edildi."

Salihi, söz konusu Türkmen kadınların kurtarılması için Irak Meclisi İnsan Hakları Komisyonu’nun Türkiye Dışişleri Bakanlığı ile irtibata geçtiğini belirtti.

İran'dan Taliban'a arabuluculuk teklifi

 

Suriye'de çatışma: 1 ölü, 4 yaralı

 

Somali'de bombalı saldırı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)