BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'ndan Yüksekova açıklaması----

Davutoğlu'ndan Yüksekova açıklaması

Davutoğlu'ndan Yüksekova açıklaması
27 Ekim 2014 - 14:12 www.finansgundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu İstanbul’dan Ankara’ya hareketinden önce önemli açıklamalar yaptı

Başbakan Ahmet Davutoğlu İstanbul’dan Ankara’ya hareket etmeden önce Hakkari’de 3 askerin şehit edilmesiyle ilgili “Olayın mesulü olduğuna dair elimizde deliller bulunan şahıslar gözaltına alındılar. İlgili şahıslar şu anda gözaltındalar” dedi.

İşte Davutoğlu’nun Atatürk Havalimanı’nda yaptığı açıklamadan satır başları:

Hakkari valimiz de içişleri bakanımızla temas halindeydik. Olay en başından itibaren güvenlik birimlerimiz yakından takip ettiler. Arka arkaya operasyonlar yapıldı. Bugün sizde açıklamalardan takip ettiğiniz gibi olayın mesulü olduğuna dair deliller elimizde bulunan şahıslar gözaltına alındılar. Bu gözaltılar neticesinde adalete teslim edilecekler.

Bu çerçevede valilik açıklamasında da görüldüğü gibi bu operasyonlar neticesinde ilgili şahıslar gözaltındalar.

Biz her zaman söylüyoruz, çözüm süreci kamu sürecinin alternatifi değildir. Kamu düzeni anlamında herhangi bir zaaf şeklinde algılanmamalıdır. Kamu düzenini bozan kim olursa olsun, herhangi bir eyleme yöneldiğinde, niyet ettiğinde, şiddete yöneldiğinde, kamu görevlilerimiz gerekli tedbiri alır ve bunu durdurur. Daha önce baraja yönelik saldırıda olan da budur.

Misilleme mantığıyla güvenlik birimlerimize saldırılar olursa bunun da gereken cevabı verilir. Sorumlular adalete teslim edilir. Bu çalışmalarda etkin mücadelede, Bingöl’de görülmüştü, sorumluları takip esnasında çıkan çatışmada ölü olarak ele geçirilmişlerdi. Şimdi de askerlerimizi şehit edenler yakalandılar. Soruşturmalar yürüyor, bu olayın arka planında başka kişiler varsa gerekli takipler yapılacak.

Gerekli her tedbiri alacağız. Kamu düzenini tesis edene kadar da şiddet yanlılarına karşı mücadelemiz sürecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)