BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'ndan sürpriz ziyaret----

Davutoğlu'ndan sürpriz ziyaret

Davutoğlu'ndan sürpriz ziyaret
15 Kasım 2013 - 18:10 www.finansgundem.com

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, resmi ziyaret için bu hafta sonunda Washington'a gidecek.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu yapacağı ABD ziyareti kapsamında pazar ve pazartesi günü Washington'da temaslarda bulunacak. Temasları kapsamında ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, ABD Başkanı Barack Obama'nın Ulusal Güvenlik Danışmanı Susan Rice ve kongre üyeleri ile görüşecek olan Davutoğlu çeşitli düşünce kuruluşlarında da konuşmalar yapacak. 
Dışişleri Bakanlığı yetkilileri, Davutoğlu'nun ABD ziyaretinde ikili ilişkilerin tüm boyutlarının yanısıra başta Suriye olmak üzere bölgesel gelişmelerin değerlendileceğini belirtiyor. Bu çerçevede ziyarette Suriye'de geçiş sürecinin tamamlanması için hazırlıkları devam eden Cenevre II konferansının yanısıra, iki ülke ilişkilerinde son dönemde en fazla tartışılan Türkiye'nin uzun menzilli füze projesi konusunun da gündeme gelmesi bekleniyor. Washington yönetimi, ABD firmalarının da katıldığı füze ihalesinde Türkiye'nin ABD'nin yaptırım listesinde olan bir Çin firması ile sözleşme görüşmelerine başlamasından duyduğu rahatsızlığı Ankara'ya iletmişti. 
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)