BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'ndan rest: Kaybeden...----

Davutoğlu'ndan rest: Kaybeden...

Davutoğlu'ndan rest: Kaybeden...
09 Mayıs 2015 - 06:04 www.finansgundem.com

Başbakan Davutoğlu Adıyaman'da muhalefet liderlerine resti çekti: Seçimi kaybedersem ayrılacağım, peki siz koltuklarınızı bırakmaya hazır mısınız

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Adıyaman'daki mitinginde muhalefet liderlerine "Kim kaybederse siyaseti bıraksın" çağrısı yaptı. 

Kendisinin seçimi kaybetmesi halinde ayrılacağını belirten Davutoğlu, Muhalefet partisi liderlerine de şöyle çağrı yaptı: 

"Buradan, Adıyaman'dan muhalefet liderlerine bir çağrıda bulunuyorum, çağrım şu; İngilterede dün bir seçim oldu ve iktidar partisi büyük bir çoğunlukla, hükumeti kurma şansı elde edecek şekilde Cameron kazandı. Diğer muhalefet liderlerinin hepsi istifa etti. Buradan Demirtaş'a, Kılıçdaroğlu'na, Bahçeli'ye çağrıda bulunuyorum; eğer seçimi kaybedersek ki kaybetmemiz mümkün değil Allah'ın izniyle, ertesi gün bırakacağım, peki siz bırakmaya hazır mısınız koltuklarınızı? Bırakmazlar çünkü onlar o koltuklardan nemalanıyorlar. Bizim için koltuk her an terk edilecek bir dünyalık makamıdır. Eğer bir an bile o koltuğa saplanıp kalırsak, bütün davamız, bütün dünyamız bize haram olur. İşte çağrım; kim seçimi kaybederse siyaseti bıraksın. Ama çıkıp 'biz bırakabiliriz' demiyorlar, çünkü kaybedeceklerini biliyorlar."
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)