BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'ndan flaş dokunulmazlık açıklaması----

Davutoğlu'ndan flaş dokunulmazlık açıklaması

Davutoğlu'ndan flaş dokunulmazlık açıklaması
17 Mart 2016 - 12:35 www.finansgundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu gündemdeki gelişmelere dair soruları cevapladı.

İşte Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun gündem yaratacak o açıklamaları:

'HODRİ MEYDAN, DOKUNULMAZLIKLARI KALDIRALIM'

Öyle bir hava estirmeye çalıştılar ki AK Parti dokunulmazlıkları kaldırmaktan çekiniyor. Özellikle Kılıçdaroğlu’na söylüyorum, evet gelin hep birlikte dokunulmazlıkları kaldıralım. Meclis’te bekleyen 506 dokunulmazlık fezlekesini Meclis’e getirmeye hazırız. Madem ki meydan okudunuz, ben de hodri meydan diyorum.

'BİZ HESAP VERMEYE HAZIRIZ'

Arkadaşlarıma bu konuda gerekli adımların atılmasını istedim. Buradaki tek sorun 506 dokunulmazlık fezlekesini tek tek ele almamız halinde bu durum Meclis’i 4-5 ay kilitleyebilir. Anayasa’ya geçici bir madde ekleyerek şu an Meclis’e şu anda intikal eden bütün fezlekeleri bir madde ile kaldıralım. Biz hesap vermeye hazırız, hodri meydan, herkes hesabını versin.

'HALKIMIZIN KENDİSİNE GÜVENMESİ VE ŞEHRİNE SAHİP ÇIKMASI LAZIM'

Bu tür terör saldırıları sonrasında bütün büyük şehirlerde güvenlik kaygılarının oluşması normaldir. Ama şundan emin olunsun ki Ankara ve İstanbul'da güvenlik tedbirleri bütün ülkemizde olduğu gibi azami ölçüde alınmıştır.

Ankara'da ve ülkenin her yerinde kamu düzenini ihdas etmek, hakim kılmak ve bu konuda hiçbir taviz vermemek için güvenlik güçlerimiz çalışıyor.

Vatandaşlarımızdan bu konuda beklentimiz, tam da terörün istediği şekilde bizi yıldırmalarına izin vermemek.

Burada en büyük tedbir devlet ile milletin aynı hedef etrafında kenetlenmesidir. Teröristleri adalete teslim etmek konusunda yoğun bir çaba içerisindeyiz. Halkımızın bu anlamda kendisine güvenmesi, şehrine güvenmesi ve sahip çıkması ama terörün oluşturmak istediği havaya teslim olmaması lazım.

Diğer partilerin tutumunu da görmek istiyoruz çünkü bu bir samimiyet testidir. Bu çerçevede partilerin tavırlarına baktığımızda net bir tavır almak yerine sanki AK Parti bazı şeylerden çekiniyormuş gibi dokunulmazlık kalksın dediler. CHP bunu söyledi, HDP bunu söyledi. Bu samimiyetsiz tavırları izledik.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)