BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'ndan Abdullah Gül'e sitem!----

Davutoğlu'ndan Abdullah Gül'e sitem!

Davutoğlu'ndan Abdullah Gül'e sitem!
19 Ekim 2015 - 13:39 www.finansgundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül hakkında flaş açıklamalarda bulundu

A Haber'de canlı yayında  Murat Akgün'ün sorularını cevaplayan Davutoğlu 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Gül'ün hepimizi araması gerekirdi diyen Davutoğlu, 'Kendi takdiridir ama taziye evi Başbakanlıktır. Burada taziye evi kim taziye kime verilir. Burada taziye evi bütün Türkiye’dir. Sadece HDP’ye taziye dilemek bütün vatandaşlarımızı HDP ile özleştirmek olurdu. Hepimizi araması lazımdı, tüm Türkiye’nin taziyesi bu. Demirtaş bu taziyeyi kendine mal edemez. Demirtaş’la bir görüşmem olmadı gerek de görmedim. Acı hepimizin acısı…' dedi.

DEMİRTAŞ'I ARADIM ÇÜNKÜ...

Ben Diyarbakır saldırısında Demirtaş’ı aradım çünkü HDP’ye saldırısı yapılmıştı ama tenezzül edip telefonumuza çıkmadı Demirtaş… Şimdi benim tekrar aramamı gerektirecek bir durumum yok, zaten taziyeyi beklemeden bizi, beni, cumhurbaşkanımızı katillikle suçlamış neyin taziyesini yapacağız.

Artık standartlarımızın olması lazım. Demirtaş’a bir taziyeyi şahsi olarak gerek görmedim. Bütün Türkiye’ye taziye diledik.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)