BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaDavutoğlu'na kritik 'ekonomi brifingi'----

Davutoğlu'na kritik 'ekonomi brifingi'

Davutoğlu'na kritik 'ekonomi brifingi'
08 Mart 2015 - 11:17 www.finansgundem.com

Merkez Bankası, SPK ve Hazine'den Başbakan Ahmet Davutoğlu'na kritik ekonomi brifingi

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Vahdettin Ertaş ve Hazine Müsteşar Vekili Cavit Dağdaş'ı Başbakanlık Resmi Konutu'na çağırarak ayrı ayrı brifing aldığı bildirildi.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Başbakan Davutoğlu New York temaslarını tamamlayarak Ankara'ya dönmesinin hemen ardından Merkez Bankası Başkanı Başçı, Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ertaş ve Hazine Müsteşar Vekili Dağdaş'ı Başbakanlık Resmi Konutu'na çağırarak ayrı ayrı brifing aldı.

Başbakan Davutoğlu'nun, New York temasları sırasında yabancı yatırımcılarla yaptığı görüşmelerde edindiği izlenimler çerçevesinde yapılan değerlendirmelerde, yurtdışı ve iç piyasalarda son haftalarda yaşanan gelişmeler ele alındı.

Merkez Bankası Başkanı Başçı'nın söz konusu kabulde, Pazartesi günü İsviçre'nin Basel şehrinde yapılacak olan, önde gelen büyük ekonomilerin Merkez Bankası Başkanlarının katılacağı ve son gelişmelerin ele alınacağı Küresel Ekonomi Toplantısı (Global Economic Forum) hakkında da bilgi verdiği belirtildi.  

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın da katıldığı brifinglerde, ekonomi ile ilgili kurumların önümüzdeki dönem atabileceği adımların da değerlendirildiği kaydedildi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)