BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'dan Karaman açıklaması!----

Davutoğlu'dan Karaman açıklaması!

Davutoğlu'dan Karaman açıklaması!
25 Mart 2016 - 16:50 www.finansgundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu, geçtiğimiz günlerde Karaman'da yaşanan 10 erkek öğrenciye cinsel istismarla ilgili açıklama yaptı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Karaman'da bir öğretmenin öğrencilere cinsel istismarda bulunduğu iddiaları üzerine başlatılan soruşturma ile ilgili, "İnsanın yüz karası olan bu şahıs bir daha gün yüzü görmeyecek. Olaydaki faile ben insan bile diyemem. Bu aşağıların aşağısı bir mahluktur. Bununla ilgili ne gerekiyorsa yapılacak" diye konuştu.

'GEREKEN CEZANIN VERİLMESİ İÇİN DAVANIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ'

Başbakan Davutoğlu, Manisa'da gerçekleştirilen Toplu Açılış Töreni'ne katıldı. Burada vatandaşlara hitap eden Başbakan Davutoğlu, Karaman'da bir öğretmenin 10 erkek öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddialarına yönelik soruşturma ile ilgili, "Hepimizin vicdanını yaralayan bir konuya da burada değinmek istiyorum. Karaman'da yaşanan olaydan haberiniz vardır. Birkaç gündür özellikle sosyal medyada çok ciddi şekilde duyulmuş, bilinmiş bir olay. Buradan açık şekilde söylüyorum. Çocuklarımıza yönelik istismara karşı bu cani sapığın hak ettiği ceza ne yazık ki ceza kanunumuzda yok. Ama tüm milletimiz emin olsun ki bu caniye gereken cezanın verilmesi için bu davanın, bu çocukların hukukunun takipçisi olacağız. Biz her bir çocuğu gördüğümüzde kendi evladımızı görürüz. Hiçbir çocuğun herhangi bir caninin, sapığın elinde böylesine mağdur edilmesine izin vermeyiz. Eşref-i mahlukat olan insanın yüz karası olan bu şahıs bir daha gün yüzü görmeyecek" açıklamasını yaptı.

'OLAYDAKİ FAİLE BEN İNSAN BİLE DİYEMEM'

Konuyla ilgili ne gerekiyorsa yapılacağını vurgulayan Davutoğlu, Meclis'te Araştırma Komisyonu kurulduğunu hatırlatarak, "Bu istismarıyla alakalı TBMM'de partilerin oy birliğiyle Araştırma Komisyonu kuruldu. Bu daha ilk andan itibaren konu bana intikal ettiğinde arkadaşlarıma verdiğim talimatta. Bütün partilerle birlikte gereken araştırma önergesini verin. Vicdanlarımızı yaralayan çocuk istismarı konusunda aydınlatılmamış tek bir nokta dahi kalmayacak. Her ne yapılacaksa AK Parti bu konuda en ön safta olacak. Bu olayın kendisi bir insanlık ayıbıdır. Olaydaki faile ben insan bile diyemem. Bu aşağıların aşağısı bir mahluktur. Kim bir çocuğa el uzatırsa o, emin olun ki bütün insanlığın en aşağılık mahluğudur. Bununla ilgili ne gerekiyorsa yapılacak. Hiç kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)