BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu talimat verdi!----

Davutoğlu talimat verdi!

Davutoğlu talimat verdi!
24 Kasım 2015 - 11:42 www.finansgundem.com

Türkiye, sınırımızı ihal ettiği gerekçesiyle Türk jetleri tarafından düşürülen Rus uçağı için uluslararası arenada girişimlerde bulundu

Rus uçaklarının sınırımızı ihlali Türkiye'yle Rusya arasında büyük bir geginliğe sebep oldu. Bu sabah Türk jetleri yine sırımızı ihlal eden Rus savaş uçklarından birini düşürdü.

Türkiye Başbakan Davutoğlu'nun talimatı ile, sınırımız ihlal eden ve 5 dakikada 10 defa uyarılmasında rağmen cevap alamadığı Rus uçağı için NATO, BM ve ilgili ülkeler nezdinde girişimde bulunacak.

DAVUTOĞLU BİLGİ ALDI

Başbakan Davutoğlu, Suriye sınırındakı gelişmelerle ilgili Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Dışışleri Bakanı Feridun Sinirlioglu ile görüşerek bilgi aldı.

TÜRKİYE GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNACAK

Ayrıca Başbakan Davutoğlu'nun talimatı ile NATO, BM ve ilgili ülkeler nezdinde Dışişleri Bakanlığı tarafından gerekli girişimlerde bulunulacak.

PAZAR GÜNÜ TALİMAT VERİLMİŞTİ

Çankaya Köşkü'nde pazar günü gerçekleştirilen güvenlik toplantısında, sınır ihlallerine karşı her türlü önlemin alınması yönünde talimat verilmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)