BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu Şanlıurfa'da----

Davutoğlu Şanlıurfa'da

Davutoğlu Şanlıurfa'da
11 Nisan 2016 - 06:43 www.finansgundem.com

Başbakan Davutoğlu, özel uçak "ANA" ile saat 00.05'te Şanlıurfa'ya geldi. Davutoğlu Bakanlar Kurulu'na başkanlık edecek, Şanlıurfa'ya İstiklal Madalyası'nı verecek

13 yıl sonra ilk kez Ankara dışında toplanacak Bakanlar Kurulu'na başkanlık etmek ve kente TBMM tarafından verilen İstiklal Madalyasını takdim için Başbakan Ahmet Davutoğlu, özel uçak "ANA" ile saat 00.05'te Şanlıurfa'ya geldi.

Davutoğlu'nu, GAP Havaalanı'nda, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ve diğer yetkililer karşıladı.

Başbakan Davutoğlu ile eşi Sare Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da Şanlıurfa'ya geldi.

Davutoğlu, 13 yıl aradan sonra ilk kez Ankara dışında toplanacak Bakanlar Kurulu'na başkanlık edecek ve Kurtuluş Savaşı sırasında verdiği destansı mücadeleyle büyük kahramanlık gösteren Şanlıurfa'ya İstiklal Madalyası'nın takdim edileceği programa katılacak.

13 YIL ÖNCE SİVAS'TA TOPLANMIŞTI

En son, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakan olduğu dönemde, 4 Eylül 2003 tarihinde, Sivas Kongresi'nin yıldönümü nedeniyle Bakanlar Kurulu toplantısı Sivas'ta yapılmıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)