BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu: O yol 2 saate inecek----

Davutoğlu: O yol 2 saate inecek

Davutoğlu: O yol 2 saate inecek
07 Eylül 2014 - 20:56 www.finansgundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya-Alanya arasının 5 saatten 2 saate ineceğini belirtti, "Konya ile Alanya’yı birleştireceğiz" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya’da yaptığı konuşmada, “Buradan bir başka müjde vermek istiyorum. Ulaştırma Bakanımız Lütfi beyle helikopterle gelirken, Eyiste'ye yapılacak viyadüğü anlattı. Konya Alanya arasındaki yol Taşkent’ten sonraki yol ayrımına kadar çift yönlü bölünmüş yol olacak. Daha sonra da Alanya’ya kadar. Şimdi Konya Alanya arası 2 saate inecek. Konya ile Alanya’yı birleştireceğiz. Bu ne demek Alanya’ya gelen her turist bu yalçın ve güzel dağları, bu dağların arasındaki güzel insanları göreyim dediğinde yolu Toroslar'a çıkacak. Hz. Mevlana’yı ziyaret etmek isteyenler Hadim üzerinden Konya’ya inecekler. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin.” Dedi.
 
Davutoğlu’na ziyaretinde Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Ak Parti milletvekilleri, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, belediye başkanları ve partililer eşlik etti. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)