BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu kampanyaya destek için Yavaş'ı aradı----

Davutoğlu kampanyaya destek için Yavaş'ı aradı

Davutoğlu kampanyaya destek için Yavaş'ı aradı
30 Mart 2020 - 11:18 www.finansgundem.com

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı telefonla arayarak başlatılan #6milyontekyürek kampanyasından dolayı kutladı.

Gelecek Partisi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın #6milyontekyürek kampanyasına destek verdi. Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün Twitter hesabından “Gün dayanışma günü, gün birlik beraberlik günü. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Mansur Yavaş’ı başlattığı #6milyontekyürek kampanyası dolayısıyla tebrik ediyor ve Gelecek Partisi olarak 500 koli gıda yardımıyla ‘Biz de varız’ diyoruz” mesajıyla Gelecek Partisi’nin kampanyaya desteğini duyurdu.

Genel Başkan Ahmet Davutoğlu da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı telefonla arayarak başlatılan kampanyadan dolayı tebrik etti. Davutoğlu, “Gün partiler, siyaset üstü davranışlar gerektiren ve omuz omuza, olunmasını hatırlatan bir gündür. O sebeple, teşkilatlarımız ile başlattığınız bu anlamlı kampanyaya sonuna kadar destek vereceğiz” dedi. Yavaş ise, Gelecek Partisi’nin desteğinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’na destek telefonu için de ayrıca teşekkür etti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)