BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu da Diyarbakır'a gidiyor!----

Davutoğlu da Diyarbakır'a gidiyor!

Davutoğlu da Diyarbakır'a gidiyor!
16 Kasım 2013 - 11:49 www.finansgundem.com

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, programında son anda değişiklik yaparak Diyarbakır'a gidiyor

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, programında son anda değişiklik yaparak ABD ziyareti öncesi, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Irak Kürdistan Bölgesel Başkanı Mesud Barzani ile buluşmasına eşlik etmek için Diyarbakır’a gitme kararı aldı.
Davutoğlu, Erdoğan’dan gelen talep üzerine ABD ziyaretine çıkmadan önce bu sabah Ankara Esenboğa Havalimanı’nda düzenleyeceği basın toplantısını iptal etti. Davutoğlu, Erdoğan-Barzani görüşmesinde başta çözüm süreci, Irak ve Suriye’deki gelişmelerle ilgili verilecek mesajlarla Washington’a gidecek. Davutoğlu, ABD’li mevkidaşı John Keryy’nin daveti üzerine yapacağı ziyarete pazartesi günü başlayacak.
Hatırlanacağı gibi ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden da geçen salı Barzani’yi telefonla arayarak, Kürt liderle bölgedeki siyasi gelişmeler ve Diyarbakır ziyaretiyle ilgili fikir alışverişinde bulunmuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)