BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu: Başlarında parçalayacağız----

Davutoğlu: Başlarında parçalayacağız

Davutoğlu: Başlarında parçalayacağız
10 Ekim 2014 - 16:08 www.finansgundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Malatya'da toplu açılış töreninde gündeme ilişkin önemli açıklamalarda konuştu

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Malatya'da toplu açılış töreninde konuşuyor. İşte Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları;

Bu topraklarda, vatanımızın, milletimizin, ülkemizin, bayrağımızın birliğine ve dirliğine el uzatılmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz. Bunun teminatı biziz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Çözüm süreci kamu düzenini bozmaya gerekçe olamaz. Buradan bütün vatandaşlarımıza da sesleniyorum; vakur bir şekilde devlete güvenerek, barışı koruyun. Bu saldırılardan zarar görmüş vatandaşlarımıza da sesleniyorum; bu eşkiyaların yaptıklarının hesabını soracağız. Yakılan, yıkılan tesislerin, araçların daha iyisini yerine getireceğiz. O şehirleri gerekirse yeniden inşa ederiz.

Bilsinler ki; ne bu devlet acizdir ne de bu millet oynanan oyunların farkında değildir. Kobani'nin arkasına sığınarak milli birliğimizi, dirliğimizi hedef alanların tek gayesi Türkiye'de 2015 seçimlerine giderken kaos çıkarmaktır. Biz buna izin vermeyiz. Tuzak kuranların tuzaklarını başlarında parçalayacağız.

Günlerdir, haftalardır bir propoganda işleniyor. Hem HDP tarafından hem de CHP tarafından... Diyorlar ki; "Türkiye IŞİD'e yardım ediyor". Bu hainliği yapanlara sesleniyorum; elinizde belge varsa bunu kanıtlayın. Yoksa daha fazla ihanet etmeyin ve Türkiye'yi dünyaya yanlış tanıtmayın. Biz net olarak söylüyoruz; zalim Esed'e de karşıyız, tüm terör örgütlerine de karşıyız. Siz de çıkın bunu söyleyin. Esed'in zulmüne karşıyız diyebilir misiniz?
 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)